2020. 07. 01., Szerda, 09:44

Állandó kérdés: mit lehet csinálni Kaposváron a nyáron?

A fiataloknak még nehezebb a nyári szünetben elfoglalni magukat ha épp nincs munkájuk, aminek megsegítésére most összegyűjtünk nektek annyi programot a nyárra, amennyit csak tudunk! Szerencsére az élet a koronavírus után már zajlik, hiszen vannak programok és koncertek is tervben a nyárra.

"Ha nincs elengedő zsebpénz egy olcsó megoldásként a Kossuth téri szökökútban lehet megmártózni az óriasi hőségben, vagy ha napozni támadna kedved, és már unod az otthonlétet, Kaposvár új padjai tökéletesen alkalmasak erre, főleg csobbanás után!" Nagyjából a nyári programok terén ennyit szoktak felhozni a helyi fiatalok - amelyek közül egyiket se ajánljuk, kivéve Athosnak, aki imád a padokon napozni - de a viccet félretéve, mindenkit sok szeretettel vár már a Virágfürdő is pancsolási célból.

Koncert nélkül sem maradunk szerencsére, a Vigasságok tere biztosítja nektek a helyszínt a nyáron, érkezik a Bagossy Brothers a Csík Zenekar és még sokan mások, szemezzetek a programokból:

A filmek szerelmeseinek is vannak jó híreink, újra kitárta kapuit a Kultik Mozi és a Szivárvány Kultúrpalota is, így már nasikkal a kezünkben, némi előzetes után már élvezhetjük is a legújabb filmet. 

A Deseda a mi nagy, hatalmas menedékünk. Tavaly megvoltak a felújítások, évről évre egyre barátságosabb a környezet, egyre több lehetőség van, kinyitott már a Wakeboard School is és a mozgás után akár egy melegszendvics-üccsi kombóra is betudtok nevezni a büféknél. Ha még nincs kedvetek haza menni utána, tudtok csónakázni, vagy esetleg a sétahajóval körbejárni a desit. 

Nyáron se hanyagoljátok el a sportot, egész sok street-workout van szeretett kis városunkban, például akár a városligetben is. Folyamatosan bővül az ingyenes sportolási lehetőség, sok az új műfüves pálya amikről lehet még nem is tudtok, ezekért is érdemes útnak indulni. 

Ami szerintünk még fergeteges ötlet, és mi biztos befogunk nevezni erre a saját programra az a piknikezés. Rengeteg variációt láttunk már különböző platformokon, párnákkal, égősorokkal, ételek és finom italok társaságában, ami szerintünk nagyon hangulatos tud lenni, mondjuk a városligeti dombon a naplementében.

 

De ha ránk hallgattok, menjetek a balcsira, ott is tudunk több tucatnyi programot, nézzétek csak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: