Újabb műfüves focipálya nőtt ki a földből a Béke utcában

2020. 01. 22., Szerda, 11:00

Újabb műfüves focipálya nőtt ki a földből a Béke utcában

Már megszámolni se tudjuk, hányadik műfüves játékteret adták át városunkban a lakosság számára, de annyi bizonyos, hogy a frissen felhúzott Béke utcai pálya nagy űrt tölt majd be a környék focirajongói számára.

Igaz ugyan, hogy a Gyakorlóban van már műfüves pálya, ám az leginkább az iskola és egyesületek számára van fenntartva, reméljük a parkba felhúzott pályánál már más lesz a helyzet.

Kaposváron az első műfüves pálya a Cseri úti volt még 2007-ben, amely nagyobb méretű, 40x80-as, ám ehhez hasonló kisebb pályát elsőként 2009-ben építettek. Utóbbi a Sportcsarnoknál van, amely egyébként máig az egyik legnépszerűbb ilyen katroc a városban, bár szerencsére a városligeti pályát is sokan látogatják.

 

Reméljük a legújabb, Béke utcai pálya is nagy népszerűségnek örvend majd, akár ki is válthatja a környék máig egyik legnépszerűbb focipályáját, a Toldi suliét, melynek régi aszfaltja megannyi fiatal kedvenc célpontja volt az elmúlt években, és amelynek környéke egyébként az elmúlt hónapokban szintén fel lett újítva, bár az már más tészta.



 

A pálya készen is áll, így már ingyenesen nyugodtan birtokba is vehetik a környékbeliek a város legújabb futball fellegvárát!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: