2020. 07. 01., szerda, 14:36

Vérre van szüksége a leukémiás kaposvári apukának - Segítsetek ti is ha tudtok!

Gábor történetét Kaposváron és környéken rengetegen ismerik, a családapa januárban osztotta meg az információt ismerőseivel, hogy leukémiában szenved, az elmúlt pár hónapban viszont sikerült donort találni számára, ám megint a segítségetekre lenne szüksége. 

Januárban osztotta meg felesége, Dóra az ismerőseikkel, hogy férjét leukémiával diagnosztizálták, akkor a közösségi médiát hívták segítségül, hogy minél többen jelentkezzenek csontvelő donornak, ezzel is javítva férje gyógyulásának esélyeit. 

A gyógyulás útján - Találtak donort a leukémiás kaposvári apukának

A gyógyulás útján - Találtak donort a leukémiás kaposvári apukának

Nemhogy Kaposvárt, az egész országot bejárta annak a helyi családnak a története, akik vállt vállnak vetve harcoltak az apuka leukémiája ellen, és akiknek hatására rengetegen jelentkeztek országszerte csontvelő donornak, hogy segíthessenek rajtuk.

Akkor az egész országot bejárta felhívásuk, és rengetegen jelentkeztek donornak, de végül Gábor édesanyjával találtak egyezést a transzplantációra. A napokban újabb felhívás érkezett a családapával kapcsolatban, akit jelenleg a Debreceni Egyetem Belgyógyászat Transzplantációs osztályán kezelnek, ugyanis nulla pozitív vérre van szüksége.

 

 

Ha tudtok segítsetek egy megosztással, vagy vegyetek részt az irányított véradásban!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: