2020. 05. 07., Csütörtök, 09:49

Harmadik legnépszerűbb az országban női röplabdacsapatunk

Mindössze a Vasas Óbuda és a Békéscsaba csapata rendelkezik nagyobb szurkolótáborral az országban mint az 1. MCM Diamant Kaposvár.

A Magyar Röplabda Szövetség indított egy kisebb közvélemény kutatást oldalain, mely során arra voltak kíváncsiak, hogy ha női röplabdáról van szó, melyik csapatok a legnépszerűbbek. A 2019/2020-as Extraliga mezőnyéből a Vasas, a Békéscsaba, a Jászberény, az MTK, az UTE, a Nyíregyháza, a Haladás és a Kaposvár csapatára lehetett voksolni.

A végeredményből pedig kiderült, hogy a felmérés szerint a Vasas Óbuda rendelkezik a legtöbb szurkolóval, amely fővárosi együtteshez mérten nem túl meglepő, őket pedig a Békéscsaba valamint az idei évben a bajnokság félbeszakításakor az Extraligát vezető Kaposvár követi.

Mindeközben pedig egyre jobban körvonalazódni látszik csapatunk jövő évi kerete, hiszen Tálas Zsuzsi, Tanja Matic és Szpin Renáta után egy újabb válogatott játékos, Szűcs Kinga is aláírt egy újabb évre Kaposváron. A szélsőütő aláírásakor elmondta, hogy végig hitt a csapatban, bármire képesek lettek volna együtt ebben az évben, ám az egészség a legfontosabb, így elfogadták az MRSZ döntését. Arra biztatta továbbá a kaposvári szurkolókat, hogy az elmúlt évhez hasonlóan a jövőben is ugyanilyen lelkesen, és egyre többen szurkoljanak nekik az Arénában hétről hétre.

Az szövetség felmérésében a férfi röpiseink szurkolótáborát is  vizsgálták, ők a negyedik helyen végeztek a Kazincbarcika, a Pénzügyőr és a Kecskemét után.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: