2018. 04. 01., Vasárnap, 09:00

Kaposváron forgatják az RTL következő szuperprodukcióját – Szereplőválogatást tart a Mi kis városunk!

Bombaként robbant a hír, hogy a Mi kis falunk hihetetlen sikerén felbuzdulva, új produkcióval kíván előrukkolni az RTL. A már jól bevált minta alapján, egy jóval nagyobb szereplőgárdát verbuválnak össze áprilisban, ám nem csak jól ismert színészeket, de helyi arcokat is bele akarnak fűzni a történetbe, amely Kaposváron fog játszódni, és a Mi kis városunk címet kapta.

Az új produkcióról április 1-én adott ki egy bővebb sajtóközleményt az országos csatorna, amelyben néhány érdekességet is elcsíphetünk a júniusban kezdődő forgatásokról. A címből adódóan, a jövő nyáron műsorra kerülő alkotás nagyobb szabású műsor lesz, mint a hihetetlen népszerűségnek örvendő Mi kis falunk, ezért a csatornának sokkal több szereplőre lesz szüksége, mint a testvérműsorban. A producerek azonban - hogy helyi kötődése is legyen a sorozatnak -, olyan helyi embereket válogatnak majd be a műsorba, akiket sokan ismerhetnek Kaposváron.

Titkos nevek, de nem nekünk!

Ugyan a neveket megpróbálták titokban tartani, nekünk sikerült kiderítenünk négy szereplőt, aki júniustól már részt vesznek a forgatásokon. Az egyikük Sánta Tomi, a Sétáló utca ikonikus zenésze, aki hű marad karakteréhez, és önmagát alakítja majd a sorozatban, zenéjével felpezsdítve a szereplők hétköznapjait. Nincs műsor szeszelős közmunkások nélkül sem, akiknek vezetője a Kossuth tér és a régi Rákóczi mérkőzések ikonikus hangja, a Rekedt lesz. Reméljük olyan hitelesen tudja a lapátot támasztani a műsorban, mint ahogy ordibálni szokott a városban!

Két főszereplő is Kaposvárról került ki

Ugyan a fent említett két úriember csak mellékszereplője lesz a Mi kis városunk című produkciónak, két főszerepet is kiosztottak a helyiek körében. Hasonlóan az előző műsorhoz, itt is nagy szerepet kap a város legnagyobb kocsmájának üzemeltetője, aki jelen esetben Sós Franciska lesz. A sokak által ismert hölgy a sorozatban a „Franci’s Pub” nevezetű vendéglátóegység üzemeltetője lesz, akinek meggyűlik a baja a város hölgyeivel, hiszen párjaik rendszeres törzsvendégek lesznek Franci kocsmájában, ahonnan hosszú az út hazafelé...

Természetesen központi figura lesz a város polgármestere, aki rendszeresen megpróbál majd az egyszerűbb módokon túllendülni a város problémáin és minél lazábban átvészelni a hétköznapokat, hogy a hétvégéket a város határában fekvő tavacskánál, a Desedán tudja tölteni jetskizéssel. A polgármester szerepét Réti Andrásra, Pupura osztották, aki a tavalyi és az idei farsangi alakításaival hívta fel magára a figyelmet.

Keresnek még szereplőket!

Az előzetes információink szerint szeretnék még színesíteni a szereplőgárdát helyi emberekkel, ezért válogatást fognak tartani április második felében a városban. Pontos információkat még nem osztottak meg a szereplőválogatásról, annyi viszont biztos, hogy bárki sikerrel járhat a felvételek során, ezért április közepétől várják a jelentkezéseket kicsiktől és nagyoktól egyaránt.

Ikonikus helyszínek

A sajtóközlemény szerint Kaposvár több ismert pontját is lezárják majd a forgatások során, így a nyáron mindenképp számítanunk kell forgalomkorlátozásokra és területfoglalásokra. Érintett lesz a Kossuth tér, a Sétáló utca, a Berzsenyi park, a Kinizsi lakótelep, a Deseda, a kaposújlaki repülőtér, de valószínűleg a Kaposvár Pláza, az Ady Endre utca, a Teleki utca, az Európa Park, és az egyetem campusa is le lesz néhány napra zárva.

Amint tudunk még valamit, az április elsején megosztott információkon kívül, már osztjuk is meg veletek!
Ki fog részt venni a szereplőválogatáson? Kit küldenétek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: