2017. 03. 27., hétfő, 09:25

Meghódította a netet az Igazság Ligájának új előzetese

A hétvége legnagyobb durranása volt a már hónapok óta várva várt Igazság Ligája előzetesének megjelenése.

Zack Snyder rendező kellőképp felspanolta a rajongókat, hiszen már hónapok óta mentek a találgatások, hogy mikor kaphatunk végre valami képi anyagot a Comic Conon látottakon kívül. Nos, a múlt héten elkezdtek szivárogni a hősök képei, rövid bemutatói, majd szombaton robbant a bomba, és megjelent az új előzetes.

 

Eredeti nyelven:

 

Magyar felirattal:

 

A DC univerzumának legnagyobb hőseit tömörítő Igazság Ligája ugyan még nem teljes felállással, de már együtt ugrik neki a világ megmentésének. Batman és Wonder Woman még a Batman v Superman végén határozza el, hogy felkeresik a többi, képességekkel rendelkező hőst, hogy együtt vegyék fel a harcot a gonosz ellen. Ugyan Superman még nem tűnt fel ebben az előzetesben, azonban nyílt titok, hogy az Acélember felbukkan majd a harcok során. Hiszen milyen Igazság Ligája lenne az, ahol a vezető nincs is jelen?

 

 

Az előzetesből ugyan pontosan még nem derül ki, hogy ki lesz Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg és Aquaman ellenfele, viszont a képregény rajongók és a jól értesültek már tudják, hogy a Paradémonok érkeztek el földünkre, akik Darkside csapatainak előfutárai. Látványból és izgalmas harcokból tehát itt sem lesz hiány, ahogy szupersztárokból sem, elég csak a színészgárdára tekinteni: Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momoa, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons és még sorolhatnánk. A szuperprodukció idén novemberben érkezik a mozikba, tehát addig még bőven lerághatjuk mind a tíz ujjunkat. 

 

A karakterek rövid bemutatása:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: