2020. 08. 07., Péntek, 09:36

Idős hölgyre támadt éjszaka egy fiatal Kaposvár belvárosában

Kedd éjszaka egy 25 éves kaposvári férfi előbb obszcén szavakkal illette a belvárosban sétáló hölgyet, majd  hátulról a falhoz lökte, és megpróbálta elvenni tőle a táskáját. A rendőrség a bejelentést követően pár órán belül elfogta és őrizetbe vette B. Richárdot.

Az ügy adatai alapján augusztus 4-én éjszaka, egy akkor még ismeretlen férfi szólította le az 56 éves nőt Kaposvár belvárosában. Először obszcén, szeméremsértő megjegyzéseket tett a nő irányába, amit a sértett visszautasított. Az ismeretlen személy ekkor magára hagyta a hölgyet, de egy utcányival arrébb újra megjelent, és hátulról a falhoz lökte őt, majd erőszakkal próbálta meg elvenni tőle a táskáját. Miután ez nem sikerült a támadónak, elfutott a helyszínről.

Megírtuk, megváltozott - Kiemelt rendőri figyelem övezte hétvégén a Noszlopy sort

Megírtuk, megváltozott - Kiemelt rendőri figyelem övezte hétvégén a Noszlopy sort

Nem csak Siófokon, de láthatóan megnőtt a rendőri jelenlét a múlt hétvégén a kaposvári belvárosban is.

Az áldozat másnap délelőtt jelentette az esetet a Kaposvári Rendőrkapitányságon. A nyomozók azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és a városi kamerarendszer segítségével beazonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök a 25 éves helyi lakost pár órán belül elfogták, és az emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétség, valamint rablás bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. B. Richárddal szemben – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek bíróság elé állításának kezdeményezésére.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: