2020. 06. 19., Péntek, 12:38

Közönség előtt hajtott oszlopnak a körforgalomban driftelni próbáló sofőr

Egyre gyakrabban gyűlik meg a körforgalmakkal a bajunk, nemrég valaki Nagyatádon ugratott át egyen, előtte Kaposváron hajtott be valaki az ellenkező irányban a turbókörforgalomba bár ez a sok eset lehet annak is betudható, hogy egyre több ilyen épül.

A legutóbbi eset résztvevője nem tanult annak a baranyai fiúnak a hibájából, aki részegen vitte el autókázni a lányt, akit le akart nyűgözni, ám a driftelési próbálkozásai sajnos tragédiába torkolltak. Ezúttal Győrben szerencsére nem történt ekkora baj, bár itt is volt egy szép nagy csattanás.

Közúton amúgy sem ajánlott sem a driftelés, sem a száguldás, azoknak akik ezzel szeretnének kérkedni, vagy ki szeretnék magukat próbálni az ország megannyi erre való versenypályáját ajánljuk, amelyek nyílt napjain pár ezer forintért próbára tehetik magukat.

Ezt kellett volna annak az autósnak is, aki a győri egyetem közelében lévő körforgalomban próbált driftelgetni a szórakozóhely előtt álló megannyi ember figyelmét felkeltve, ám az ámulatból röhögés lett, hiszen a sikertelen manővernek köszönhetően az autó egy táblának csapódott.

Szerencsére nem sérült meg súlyosan senki, legalábbis testileg…

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: