2020. 06. 08., hétfő, 15:52

Részegen ugratott át a körforgalmon, majd vágódott egy háznak Nagyatádon - VIDEÓ

Május végén számoltunk be arról a nagyatádi balesetről, mikor egy férfi autójával előbb kiegyenesítette a körforgalmat, majd bevágódott a kerítésen át egy épületbe. Most megérkezett az esetről a videó is.

Az elmúlt két hétben, 2020. május 25. és június 7. között több mint 40 esetben intézkedtek a Somogy megyei rendőrök ittas járművezetőkkel szemben. A legtöbbször még időben, de volt, amikor már csak a közlekedési balesetet követően.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, május 29-én egy nagyatádi férfi a 68-as számú főút és a 661-es számú út kereszteződésében lévő körforgalomban elvesztette uralmát járműve felett és az út melletti épületnek ütközött. A könnyű sérüléseket szenvedett férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett.

Az ittas vezetés napjaink egyik legnagyobb közlekedésbiztonsági problémája, melyet az uniós terminológia úgy említ, mint "a közutak második legfőbb gyilkosa". Ennek megfelelően az ittas járművezetők kiszűrése Magyarországon is prioritást élvez.

Nem csak a kaposváriaknak gyűlik meg a körforgalmakkal a baja - Alaposan megreptette Suzukiját egy férfi - VIDEÓ

Nem csak a kaposváriaknak gyűlik meg a körforgalmakkal a baja - Alaposan megreptette Suzukiját egy férfi - VIDEÓ

Korábban gyakori témánk volt a kaposvári körforgalmak nem rendeltetésszerű használata az autósok körében, hiszen volt aki forgalommal szembe hajtott be, de volt olyan is, mikor valaki kiegyenesítette őket.

Felhívjuk a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti! A közlekedési szabályok betartásával, kellő odafigyeléssel, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: