Kipofozták az Instagramot - de mi ez az új logó?

2016. 05. 12., csütörtök, 11:22

Kipofozták az Instagramot - de mi ez az új logó?

Jelentős ráncfelvarráson esett át a világ legnépszerűbb képmegosztója, az Instagram.

Azt már megszokhattuk, hogy havonta történik néhány kisebb-nagyobb változás kedvenc appjaink szerkezetében, mint például az egy perces videók feltöltési lehetősége vagy a képek megjelenési sorrendjének változása, most viszont gondoltak egy nagyot a srácok az Instánál és átszabták az egész appot, kívül-belül!

 

Az Instagramhoz tartozó összes app új külsőt kapott

 

A frissítést követően – amelyet egyébként már bárki letölthet telefonjára - rögtön feltűnik az első fontosabb változás: a logó. Az Instagram felhagyott a kezdetek óta már jól megszokott kompozícióval, kicsit átszabta és átszínezte kedvenc fényképezőgépünket, elég sajátos külsőt kölcsönözve így neki. A társ appokhoz is hozzányúlt a fejlesztőgárda, új megjelenést kapott a  Hyperlapse, a Boomerang és a Layout is.

 

A 9gag már betalálta az új megjelenést

 

Az alkalmazáson belül is megváltoztak a színek, a kék és fekete páros már a múlté, immár a fehér dominál, letisztult és modern stílust tárva szemünk elé. Az ikonok se maradhattak ki, azokon is módosítottak kicsit az alkotók, viszont ha már újrafestettek, a motorháztető alá is benéztek. A motoron végrehajtott változtatásoktól az Insta jelentősen felgyorsult és most tényleg odatették magukat a fiúk, szembetűnő a különbség.

 

Így festünk mi az új külsővel

 

Összességében nekünk bejön a frissítés, gördülékenyebben mozog a progi, ráadásul sokkal szebb is lett belül, viszont az új ikonnal nem nagyon vagyunk kibékülve, azon még rugózhattak volna kicsit a srácok...

 

Ti már letöltöttétek a frissítést? Milyen az új megjelenés?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: