2024. 03. 06., Szerda, 12:44

Szintet léptek az OnlyFans modellek - Szoptatást imitálva törnek az Instára - VIDEÓ

Bababábukkal a kezükben imitálnak szoptatást, hogy végre az Instagram komoly irányelveinek is megfeleljenek.

Kijátszották az OnlyFans erotikus tartalomgyártói az Instagram komoly irányelveit. Tudniillik a közösségi óriás régóta küzd az erotikus tartalmak háttérbe szorításával, a női mellek és nemi szervek megjelentetését például egyenesen tiltja a rendszer. Fájó pont volt ez mindig is az erotikus tartalmakat előállító hölgyeknek, akik így nem tudtak elérni új, potenciális vásárlókat a közösségi felületeken, akiket átirányíthattak volna fizetős OnlyFans oldalaikra.

Igen ám, viszont az Insta közösségi irányelveiben egy ideje szerepelt már egy kitétel: a női mellbimbót ábrázoló fotók és videók megengedettek, ha szoptatással, szüléssel, szülés utáni pillanatokkal kapcsolatosak, esetleg egészségügyi okokból készített, vagy tiltakozó akcióval kapcsolatos fotókról van szó.

Ezt a kiskaput kezdték most el egyre feltűnőbben kihasználni a rafinált OnlyFans modellek, hiszen elárasztották az Instát a kamu szoptatós videóik és képeik, melyen rendszerint csak imitálják a szoptatást. Egyes hölgyek odáig is elmennek, hogy bizonyos esetekben még a babák sem igaziak, hanem bábukat vesznek kezükbe, miután néhány csábító mozdulatot követően megvillantották bájaikat.

Az Insta felhasználói közt bőven akad, aki teljesen megbotránkozott a közösségi elvek ilyen megkerülésén, mondván az ilyen OnlyFans modellek minden szinten tiszteletlenek a kisbabák és a friss anyukákkal szemben.

Az Instagram/Meta illetékesei még nem léptek fel az új jelenséggel szemben, de ez valószínűleg csak idő kérdése.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: