2024. 04. 29., Hétfő, 08:17

Ne lepődjetek meg, ha május 9-én MINDENHOL kizárólag magyar zenét hallotok majd

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én, a magyar könnyűzene napján. Az Él a Zene! célja előtérbe helyezni a magyar szerzőket, előadókat és dalokat.

A kezdeményezés még 2022-ben indult, amikor közel ezer magyarországi üzletben egy napon át kizárólag magyar zene szólt. Az Él a Zene!tavaly további boltokkal bővült, idén pedig még többen csatlakoztak hozzá.

Az ügyet felvállalta négy háttérzene-szolgáltató, a MoodMedia, a 3G Multimédia, Music Engine és a KittoMedia, nekik köszönhetően

több mint kétezer üzletben, bútoráruházban, gyorsétteremben, hipermarketben, szállodában, benzinkúton, étteremben, fitnesz teremben, cukrászdában, liftben, szól majd magyar zene május 9-én.

Magyar zeneszámok hangzanak majd el a Tour de Hongrie május 9-i szakaszának rajt és cél, illetve részhajrá helyszínein is. A szervezők minden partnerüknek egy dallistát is kiajánlottak, mely jelentős részben induló együttesek szerzeményeit tartalmazza, ezzel külön felhívva a figyelmet a friss, nagyközönség által még kevésbé ismert magyar előadókra.

Szuper!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: