2022. 05. 25., Szerda, 09:34

Instant karma - Egy kővel próbálta meg betörni a taxi ablakát, az arcába kapta vissza - VIDEÓ

Nem tudjuk miből van annak a taxinak az ablaka de az biztos, hogy jobban bírja mint a Tesla 2019-ben bemutatott, és azonnal összetört Cybertruck-ja!

Már csak egy Benny Hill muzsikáért kiált az a videó, amit a rendőrség tett közzé szerdán az oldalán. A sztori szerint egy korábban már több autót is feltörő rabló február 18-án Rákosmentén egy taxit nézett ki magának. A férfi mozdulatait a biztonsági kamera rögzítette, így pontosan látszik, amint F. Gábor egy jókora terméskőt szorongatva érkezik az autóhoz, körbesandít, majd azt a feje fölé emelve hozzávágja az ablakához.

Ahogy viszont említettük, a taxi üvege bírja a strapát, a terméskő pedig ahogy kell, visszapattan róla, egyenesen rablónk arcába.

F. Gábor akkorát kapott, hogy láthatóan meg is szédült, és pár másodpercig nem is sikerült magát összekaparnia, de még a menekülés közben is bukott egyet, az autót pedig végül nem is sikerült kinyitnia, mindössze egy kisebb kárt okozott.

F. Gábort végül egyrendbeli lopás vétség, egyrendbeli lopás vétség kísérlet, valamint egyrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt fogták el.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: