Marek Marek

2021. 09. 23., csütörtök, 10:50

Egy hétköznapi hős - Hangosbemondón olvasott be áruházi főnökeinek, majd felmondott - VIDEÓ

Mindannyian hallottunk a nagyáruházakban dolgozó lelketlen, pöcsfej főnökökről, még ha nem is dolgoztunk ilyen helyen. Rengeteg van belőlük, mégis ritkán hallani, hogy valaki úgy istenesen elküldi őket a búsba. Az alábbi videón azonban pont ez történt: az egyik Walmart dolgozója hangosbemondón osztotta ki főnökeit, majd mondott fel. 

Figyelem Walmart vásárlók és munkatársak, a nevem Beth az elektronikai osztályról. Közel öt éve dolgozom a Walmartban, és elmondhatom, hogy itt mindenki túlhajszolt és alulfizetett - ezzel kezdte beszédét a louisianai Beth McGrath, aki később Facebookra is kiposztolta a videót.

A vezetőség és a vásárlók minden nap rosszul bánnak velünk. Amikor csak problémánk van, azt mondják, hogy helyettesíthetők vagyunk  - folytatta a panaszáradatot, majd kitért főnökei személyes oldalára is. Egyik főnökét leperverzezte nevezte, két másikat pedig a munkatársaival szembeni viselkedésük miatt kritizált.

"Szégyelljék magukat, amiért így bánnak a munkatársaikkal. Remélem, nem beszélnek úgy a családtagjaikkal, ahogy velünk beszélnek." Ezután felsorolta néhány kollégája nevét, és kifejezte támogatását irántuk, majd hozzátette: "A Walmart nem érdemel meg titeket!"

B*szódjon meg meg a vezetőség, és b*szódjon meg ez a munka, felmondok!

A videó több mint 100 ezer megtekintésnél és közel 4 ezer kommentnél jár, szinte mindenki a támogatásáról biztosította Beth-et, sokan a hősüknek nevezték, többen pedig munkát ajánlottak neki.

 

Az élet tűl rövid ahhoz, hogy seggfejekkel dolgozzunk! Több ilyen csaj kéne!