Aris Aris

2021. 09. 17., péntek, 10:09

Részegen, félmeztelenül rabolta ki a kaposvári trafikot, 5 évet kapott - VIDEÓ

Még szeptember elején ment be részegen, félmeztelenül a kaposvári dohányboltba az a 25 éves férfi, aki 20 ezer forintot, egy doboz cigit és egy öngyújtót zsákmányolt.

A Kaposvári Járási Ügyészség rablás bűntette miatt gyorsított eljárásban, az elkövetést követő harmadik napon bíróság elé állította azt a 25 éves férfit, aki kirabolt egy dohányboltot Kaposváron. A vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt már többször elítélt férfi 2021 szeptemberében ittas állapotban, félmeztelenül érkezett a dohányboltba, ahol a bevétel, illetve egy doboz cigaretta átadását követelte – a nála lévő fegyverre és késre hivatkozva – bántalmazással is fenyegetve az eladót.

A fenyegetések hatására az eladó végül 20.000,- Ft-ot, egy doboz cigarettát és egy öngyújtót adott át a rablónak, aki azonban nem jutott messzire a zsákmányával, mivel a helyszínre érkező járőrök néhány percen belül elfogták és őrizetbe vették, ellene pedig a Kaposvári Járási Ügyészség még az őrizetbe vétel 72 órás időtartama alatt vádat emelt.

Most épp egy kaposvári dohányboltot rabolt ki T. Lajos

Most épp egy kaposvári dohányboltot rabolt ki T. Lajos

A jutai T. Lajos nem először szerepel a rendőrségi hírekben: 2020-ban egy kaposfüredi kocsmát törtek fel kétszer is ismerősével, és ugyanebben az évben tartóztatták le azért, mert megpróbált kirabolni egy idős hölgyet Kaposváron. A hétvégén egy helyi dohányboltot rabolt ki...

A Kaposvári Járásbíróság a 2021. szeptember 7-én megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, és vele szemben 5 év börtönbüntetést szabott ki.

 

Az ítélet nem jogerős, az ügyészség súlyosítás, a vádlott és védője enyhítés végett jelentett be fellebbezést.