2021. 07. 26., Hétfő, 10:39

Táncra perdült a kaposvári hajléktalanközpont - Így teljesítették a Jerusalema kihívást - VIDEÓ

Töretlen a kihívás népszerűsége Kaposváron, a Kinizsis apróságok és a Liget időskorú lakói után most a Nyitott Kapu Hajléktalan Gondozási Központ munkatársai és ellátottjai perdültek táncra.

A kihívás világszerte hatalmas népszerűségnek örvend, melynek lényege, hogy megmutassuk a boldogságot, hogy az élet csodálatos és mennyire szeretjük azt. Kaposváron korábban már a Kinizsis apróságok és a Liget Időskorúak Otthonának lakói és munkatársai is táncra perdültek.

Őket követték most a Nyitott Kapu Hajléktalan Gondozási Központ munkatársai és ellátottjai is, akik a kihívást tökéletesen teljesítették, hiszen nem csak a tánctudásukról tettek tanúbizonyságot, hanem a leírás szerint már a próbák alatt is sokat nevettek, és nagyszerű hangulat uralkodott.

Nagyon vidám próbáink voltak, sokat nevettünk, ami jellemző az  intézmény mindennapjaiban. Voltak, akik csak egy jót táncoltak velünk, és olyanok is akik végig kitartottak, és hozzájárultak a videó elkészítéséhez. Köszönjük szépen Németh Ferenc, és Csapó Péternek a Somogy Megyei Vöröskereszt munkatársainak, akik segítettek nekünk a tánclépések elsajátításában és a videó elkészítésében. Nem tökéletes, ahogy senki és semmi nem az, de a miénk. Nagyon büszkék vagyunk rá, és boldogok vagyunk, hogy sikerült összehozni.

Tényleg ügyesek voltak!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: