2021. 06. 08., Kedd, 14:20

Táncra perdültek a Liget Időskorúak Otthonában is - Így teljesítették a Jerusalema kihívást - VIDEÓ

Továbbra is töretlen a Jerusalema kihívás népszerűsége Kaposváron, a Kinizsis apróságok után most a Liget Időskorúak Otthonában perdültek táncra.

A kihívás világszerte hatalmas népszerűségnek örvend, melynek lényege, hogy megmutassuk a boldogságot, hogy az élet csodálatos és mennyire szeretjük azt. Kaposváron korábban már a Kinizsis apróságok is táncra perdültek.

Most pedig a Liget Időskorúak Otthonán volt a sor, ahol a dolgozók és a lakók többsége egyaránt ropta a slágerre, fergeteges hangulatot teremtve az otthonban. Az ő helyzetük kifejezetten nehéz volt az elmúlt időszakban, hiszen szinte teljesen el voltak zárva a külvilágtól, ám most ezen a videón keresztül is szeretnék megköszönni a sok aggódást és törődést, amit kaptak:

A Liget a mi otthonunk! Nagyon köszönjük a kedves, aggódó szavakat, a figyelmet, a gondoskodást, ami a járvány ideje alatt felénk érkezett! Szeretnénk kifejezni hálánkat a körültekintő figyelemért. Hisszük, hogy a mély együttérzés sokunknak segített a jövőbe tekinteni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: