Aris Aris

2021. 07. 26., hétfő, 14:43

Csúnya balesetet okozott egy száguldozó Jutánál, mindenkit hátrahagyott - VIDEÓ

Hétfőn hajnalban baleset történt Juta után, mely során két személyautó ütközött, az egyik az árokban kötött ki.

A baleset egyik résztvevője a Facebookon fakadt ki, miután leírása szerint a balesetet okozó autós szó nélkül lelépett, meg sem nézve, hogy bárkinek esett e baja. A felvételen jól látszik az úton keresztbe állt, csúnyán összetört autó, valamint a másik, amely az árokban kötött ki.

Megkerestük a videót feltöltő, balesetet szenvedő autóst aki a következőképp nyilatkozott a történtekről:

Reggel 5:35 perckor jöttem Kaposvár irányából a szürke Passattal, alig ki értem Jutából láttam, hogy nagy lendülettel jön egy fekete Ford Focus kombi és velem szembe is jön egy Peugeot. Rögtön nyomtam a féket és a szembe jövő is így tett, így kettőnk között el tudott meg gyors menni a Fordos, viszont a Peugeotot vezető hölgy megijedt, és elrántotta a kormányt, keresztbe fordult és átjött a sávomba így én a bal elejével el is kaptam.

A Ford vezetője lelassított viszont ment is tovább, többen mondták, hogy a vasúti átjárón is szinte így ugratott át. 

A rendőröknek fel óra kellett. hogy kiérjenek és azt közölték nem valószínű, hogy meglesz a tettes, így mindenkinek a saját kára… Mi lett volna ha ott maradt volna egyikőnk? Akkor a szüleink vagy épp a hölgy gyermekei is saját kára? Csak mert valaki nem tudja, hogy kell közlekedni, és a rendőrök meg csak próbálni se próbálják keresni merthogy több száz olyan autó van a városban, innen is csak gratulálni tudok nekik!

 

UPDATE: A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a térfigyelő kamerák segítségével sikeresen azonosították az említett autóst, és megkezdték az ügy kivizsgálását. Részletekről a későbbiekben ígértek tájékoztatást.

 

Többet várhatóan a rendőrségi vizsgálatok után tudhatunk majd meg.