74nullanulla 74nullanulla

2019. 05. 25., szombat, 12:49

Élsportolókkal játszottak a Honvéd utcai Tagóvoda apróságai a gyermekhéten

Gyermekhetet tartottak a Honvéd utcai Tagóvodában ahol szórakoztató programokkal színesítették a kicsik óvodai életét nap, mint nap az óvodapedagógusok. A teljesség igénye nélkül: ugráló várakkal, rendőrségi robottal, mesefilm vetítéssel, kutyabemutatóval, kutyasimogatóval és pénteken, záró eseményként sport délelőttel kedveskedtek a gyermekeknek.

„Együtt mozgott kicsi, nagy” - ez volt a nap szlogenje - hisz régi hagyomány az óvodában, hogy ilyen alkalmakkor, nagyon sok óvodásnak a szülei, nagyszülei is részt vesznek a programon. Sőt, már második éve, hogy élsportolók részvételével zajlik az esemény. A Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiától, a Kaposvári Vízilabda Klubtól, a Munkácsy Mihály Gimnázium tanulói, a Kaposvári Kosárlabda Klub NB I- es csapatából és a Mágusok-Zrínyi Kosárlabda Klub NB- II- es csapatából – összesen 17 felnőtt és utánpótlás korú fiatal sportoló segítette a négy játszóudvaron felállított akadálypályán, a sporttevékenységekben a gyermekeket.

A csoportok a színes egyen pólóikban vettek részt a közös tornán, majd udvarról –udvarra vándorolva célba dobtak, lengőtekéztek, kosárlabdáztak, ugráló iskoláztak, kötelet húztak, kerékpároztak, stb. - a fergeteges hangulatról videóval számolunk be!