2024. 03. 09., Szombat - 2024. 03. 09., Szombat

Szombaton a Magyar Kupa bronzérméért játszik Kaposvár női röplabdacsapata

Az Érd Arénában szombaton 16:15-től lép pályára a KNRC, a tét pedig a Magyar Kupa bronzérme.

Tovább tart a menetelése Kaposvár női röplabdacsapatának, hiszen az alapszakaszt 2. helyen záró, immár az elődöntőben az ellenfelére váró KNRC szombaton a Magyar Kupában érdekelt. A csajoknak az elődöntőben a címvédő Vasas Óbuda parancsolt megálljt, de egy bronzéremre még megvan az esély, amiért a FATUM-Nyíregyházával fognak megküzdeni.

Aki nem utazna el Érdig, az is tudja követni a mérkőzést, hiszen az M4Sport+ élőben közvetíti majd az eseményt. A keddi sajtótájékoztatón egyébként a KNRC centere Tóth-Bodovics Hanna úgy nyilatkozott, hogy

a tavalyi bronzmérkőzés fájó pillanatai még élénken élnek a csapat egy részében, ezért szeretnénk most revansot venni ellenfelünkön. Új csapatunk van, amely új lendülettel érkezett erre a szezonra, de ettől függetlenül ezt a tüskét szeretnénk egy bronzéremmel feledtetni szurkolóinkkal. Egy siker a Magyar Kupában ráadásul most új lendületet is adhat nekünk a rájátszásban is, hiszen mi már az elődöntőben várjuk az ellenfelünket. Ez a párharc sem lesz egyszerű, ezért is szeretnénk egy jó meccset játszani szombaton, hogy az itt szerzett újabb energiákat a rájátszás hátralévő szakaszán kamatoztathassuk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: