Egy garázsból a saját kaposvári húsüzemig - Kitartás és rengeteg munka áll a sikersztori mögött

2023. 03. 04., Szombat, 18:00

Egy garázsból a saját kaposvári húsüzemig - Kitartás és rengeteg munka áll a sikersztori mögött

Néhány napja, mikor a legjobb húsvéti sonkák eredetéről társalogtunk, immár sokadszor kaptuk meg egyfajta leszúrásként, hogy miért nem látogattuk még mindig meg a Juta és Kaposfüred közötti úton található kis húsboltot. Mivel a válaszunk a “jó, most már tényleg elnézünk hozzájuk” volt és mi rendre tartjuk is a szavunk, a hét elején utánajártunk, mire is ez a nagy lelkesedés.

Mert bizony már nem először hallottunk róluk, bár hogy Buci Husiként nevezik a boltot azt a helyszínre érve derítettük ki. Mivel sokan csak a Juta és Kaposfüred közötti húsboltként emlegették, azért a Google térképen ránéztünk gyorsan, hová is kell menni, itt derült ki, hogy ez bizony a Füredi út lesz, egészen pontosan a Jutai árok mellett. Itt áll egy kis üzlet parkolóval, mögötte pedig egy újnak kinéző üzem magasodott, ahol mint később kiderült, a boltba kerülő összes termék készül. Mivel a sorban állva csak egyre több kérdés merült fel bennünk, a pultnál inkább az üzletvezetőnek a kilétét kérdeztük, jött is a válasz, hogy az üzemben dolgozik épp, de mindjárt szólnak neki. Ekkor ismerkedtünk meg Szilárddal, akit csak mindenki Bucinak nevez, innen a Buci Husi név is.

 A srácok aktuális ajánlatairól, akcióiról, nyitvatartásáról az új Facebook oldalukon tudtok majd tájékozni ITT.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: