2024. 09. 12., Csütörtök, 09:27

Elfogták a párost, akik a fővárosban rabolták ki a kaposvári bokszolót

Kedden osztottuk meg Koloszár Valentin, kaposvári magyar bajnok bokszoló történetét, aki TikTok csatornáján számolt be arról, hogy két férfi kirabolta a Népligetben.

A rendőrség most hivatalosan is megerősítette, hogy elfogták a rablókat. Valentin egyébként nem tett feljelentést, csak a közösségi médiában osztotta meg a történteket. A rendőrségi közlemény így szól az esetről:

Késsel raboltak ki egy kaposvári boxolót Budapesten, videóban mesélte el az elképesztő rablást

Késsel raboltak ki egy kaposvári boxolót Budapesten, videóban mesélte el az elképesztő rablást

A tavaly 57 kilogrammban magyar bajnoki címet nyerő kaposvári ökölvívó, Koloszár Valentin a TikTok-oldalán mesélte el, hogy kést fogtak rá, miután elloptak tőle húszezer forintot a népligeti autóbusz-pályaudvaron. Egy biztonsági őr mindezt végignézte, de nem volt hajlandó segíteni neki, mert „nem ak

Egy fiatal férfi szeptember 8-án a Népliget autóbusz-állomáson várakozott. 19 óra körül egy babakocsit toló férfi lépett oda hozzá és pénzváltásra kérte, de az igazi bankjegyekért cserébe hamisat adott, majd elfutott. A sértett utolérte, és kérte, hogy adja vissza a pénzét.

A szóváltás közben megjelent egy nő, kiabált, szidalmazta a sportolót és kést fogott rá. Közben arra is utasította, hogy vegye elő a tárcáját.

A fiatal férfi eleget tett a felszólításnak, így a nő kivett még háromezer forintot a tárcából és társával távoztak.

A bokszoló egy TikTok-videóban beszélt az esetről, mely alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói szeptember 11-én tanúként hallgatták ki a sportolót, majd azonosították a feltételezett elkövetőket.

 

A 36 éves V. Zoltánt és a 28 éves T. Máriát a budapesti rendőrök szeptember 11-én fogták el, rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: