2024. 09. 10., Kedd, 07:10

Késsel raboltak ki egy kaposvári boxolót Budapesten, videóban mesélte el az elképesztő rablást

A tavaly 57 kilogrammban magyar bajnoki címet nyerő kaposvári ökölvívó, Koloszár Valentin a TikTok-oldalán mesélte el, hogy kést fogtak rá, miután elloptak tőle húszezer forintot a népligeti autóbusz-pályaudvaron. Egy biztonsági őr mindezt végignézte, de nem volt hajlandó segíteni neki, mert „nem akarta leszúratni magát”.

A kaposvári Koloszár Valentin lett a nap hőse a 100. Ökölvívó OB-n

A kaposvári Koloszár Valentin lett a nap hőse a 100. Ökölvívó OB-n

A 19 éves Koloszár Valentin a 100. felnőtt magyar bajnokság meglepetésembere és az új generáció bizonyított a fantasztikus eseményen

Valentin videójában így emlékszik vissza a történtekre: "Romániából jöttem haza, egy válogatott ökölvívó-tornáról érkeztem Budapestre, onnan szálltam volna át Kaposvárra. Nagy bőröndökkel várakoztam a kilences busz megállójában, 

amikor odajött egy csávó babakocsival, benne a gyerekkel, hogy váltsak fel neki húszezer forintot

Segíteni akartam, és pont volt nálam annyi. Oda is adtam neki, ő meg a kezembe nyomott egy kamu bankjegyet.

Izomból elkezdett futni a babakocsival, én meg a rajtam lévő két táskával utánarohantam – mondta.

Hozzátette: utolérte a férfit, aki erre könyörögni kezdett neki.

Mondtam neki, hogy adja vissza a pénzemet. Hirtelen megjelent hátulról egy nő, késsel a kezében, hadonászott és megkérdezte, miért kergetem őket. Itt már leesett, hogy ez egy előre megtervezett csalás volt” 

Hangsúlyozta, egy biztonsági őr mindezt végig nézte, de nem volt hajlandó segíteni neki, mert „nem akarta leszúratni magát”,  magyarán kényelmi szempontokból inkább a csalóknak hitt, és nem tett semmit.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: