2024. 07. 04., Csütörtök, 07:32

Upsz - 254 millió forinttal többet kapott vissza az Apple egyik magyar ügyfele

Ahogy arról korábban beszámoltunk, rengeteg ember esetében váratlanul, bármiféle előjel nélkül hajtott végre több tranzakciót is az Apple Pay. Az indokolatlan levonásokért állítólag az Apple a felelős. A probléma szinte az összes bankot érinti, amelyek közül az OTP már felvette a kapcsolatot az Apple-lel.

Volt olyan felhasználó, akinél mindössze pár perc alatt 74 tranzakció ment végbe, amelyek során 550 ezer forintot vontak le tőle.

Megkergült az Apple Pay, volt akinek több mint félmilliót vont le a számlájáról

Megkergült az Apple Pay, volt akinek több mint félmilliót vont le a számlájáról

Rengeteg ember esetében váratlanul, bármiféle előjel nélkül hajtott végre több tranzakciót is az Apple Pay. Az indokolatlan levonásokért állítólag az Apple a felelős. A probléma szinte az összes bankot érinti, amelyek közül az OTP már felvette a kapcsolatot az Apple-lel. Volt olyan felhasználó, akin

Na, hát mostmár olyan is van, aki több mint 250 milliót kapott vissza, miután a cég elkezdte visszatéríteni a június végén tévesen levont összegeket, számolt be a hvg.

A hvg beszámolója szerint a felhasználótól több részletben vont le tévesen Apple, összesen 7169 forint értékben. Nem sokkal később már az ő számlájára érkezett pénz, egy "kicsit" több, 84 623 371 forint, majd ezt követte még két ugyanilyen utalás, így összesen 253 870 113 forintot kapott az Apple-től.

Végül tévesen visszaküldött összeget levonták, és visszatérítették a jogos összeget. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: