2024. 03. 13., Szerda, 14:25

10 éves a Trattoria la Prima! Két napig 2014-es áron kínálják pizzáikat

Március 14-én ünnepli 10. születésnapját a kaposvár egyik legnépszerűbb étterme, a Trattoria la Prima. A jubileum apropóján visszautazhattok velük 2014-be: két napon keresztül a nyitás évének áraival kínálják pizzáikat, és az akkori konyhafőnök, Magyar Botond adja a szervízt egy napon keresztül. 

A Kossuth téri olaszos étterem nemcsak a helybeliek és az idelátogatók emlékezetében hagyott kellemes emlékeket a 10 év alatt, de a 74nullanulla hasábjairól is számos híradást és érdekességet érdemes felidézni! 

4 éves évfordulójukon olvashattátok az üzletvezetővel, Hirsch Sándorral készült interjúnkat, melyben többek között arról mesél, hogy a nyitáskor 3 hónapot adtak az étteremnek

Nagy sikert aratott az étterem munkatársaitól begyűjtött válogatásunk, melyben a vendégek által leadott legviccesebb rendeléseket szedtük csokorba:

A Trattoria folyamatosan bizonyította, hogy egész évben élen jár a társadalmi szerepvállalásban. Nemcsak karácsonyi adománygyűjtésünkhöz járulnak hozzá minden évben, de volt hogy 1000 pizzát ajánlottak fel a kaposvári kórháznak és a mentősöknek, vagy hatalmas csomaggal segítették a helyi állatbarát egyesületeket:

És most lássuk mivel lepnek meg Benneteket 10. szülinapjuk alkalmából!

Március 15-16-án, azaz pénteken és szombaton a nyitás évének pizza áraival kínálnak 10 féle pizzát házhozszállítás esetén, vagyis mindössze 890 Ft-ért:

Ha mindez nem lenne elég, hamarosan egy igazán különleges ételsort is végigélvezhettek náluk, melyet a SIRHA Budapest 2024 vendégei számára állított össze Dalnoki Bence Michelin csillagos, Bocuse d'Or világverseny 3. helyezett. A menüsort Kaposváron egyedülálló módon a Trattoriában kóstolhatjátok végig Magyar Botond prezentálásában.

Előétel

Kacsamáj, meggy, kalács

 

Köztes étel

Norvég lazac, karfiolpüré, karfiol morzsák, beurre blanc (francia vajmártás), zöldolaj

 

Főétel

Sous-vide borjúszűz, édesburgonya, borsmártás, friss zöldfűszerek, édesburgonya chips

 

Desszert

"Tejberizs" sós karamell

Boldog Szülinapot Trattoria la Prima!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: