2024. 01. 22., Hétfő, 14:26

Ti mondtátok: Ezeknek az üzleteknek örülnétek a legjobban Kaposváron

Ti kommenteltetek, mi megírtuk! Ilyen márkákat vagy szolgáltatást látnátok szívesen városunkban.


Folytatjuk a ki nem mondott város-jobbító vállalásunkat: a teljesség igénye nélkül nem reprezentatív felmérést készítettünk arról, hogy mire vágynak a kaposváriak, milyen boltoknak, elérhető szolgáltatásoknak örülnének városunkban. Tettük mindezt abszolút javító szándékkal, hiszen szívügyünk Kaposvár, és azt szeretnénk, mindannyiunknak jobb legyen itt élni. Ilyen tehát az, amikor az oldalt ti, a kommentelők írjátok: összeszedtük a hozzászólásaitokból, hogy szerintetek mi hiányzik a Somogy vármegyei megyeszékhelyről.

Mindig csak a vásárlás

Amikor felmerül a téma, hogy mi hiányzik a városból, általában boltok jutnak először eszükbe az olvasóknak, ez egyébként elsősorban a hölgy olvasóinkra jellemző. A nők evolúciós fejlődés által inkább a gyűjtögetésre vannak programozva, bár a legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy a nők gyakran a legkeményebb vadászok között voltak, no de ne kanyarodjunk el ennyire a tárgytól - mindezt csak azért hoztuk fel, hogy ne érje az a kritika hölgy olvasónkat, hogy persze mert a nők máshoz sem értenek, csak a pénzköltséhez és a vásárláshoz!


Következzen tehát a lista, a teljesség igénye nélkül
 

Olvasóink kommentjeiből kiderül, hogy nagyon örülnénk nagyobb ruhakínálatnak. Például Zara-ra vágyunk, meg arra, hogy ne kelljen Bershkáért és Stradivariusért Pécsig menni.

Áprilisban épül a Kaposvár Aréna! - Media Markt, Zara és Auchan is érkezik

Áprilisban épül a Kaposvár Aréna! - Media Markt, Zara és Auchan is érkezik

Hivatalos a hír, új üzletközpont érkezik a városba! Áprilisban állnak neki a Kaposvár Aréna építésének az Árpád utcában, a 610-es úton. Rengeteg új üzlettel, étteremmel és szupermarkettel is bővül a helyi kínálat. 

Többször felmerült, hogy nagyon szeretnének a kaposváriak Decathlont, de örülnének az Auchannak is.
 

A Decathlon érkezése egyébként 2018-ban és 2019-ben is téma volt, úgy tűnt, hogy az áruházlánc tervei között szerepel kaposvári üzlet nyitása is, erről írtunk ITT, és ITT, de ez egyelőre nem valósult meg. A múlt héten írtunk a Domus Áruház legújabb (sokadik) bezárásáról, ennek kapcsán írtatok rengeteg ötletet azzal kapcsolatban, hogy minek örülnétek a helyén.

Újra üresen áll a Domus

Újra üresen áll a Domus

4 év után bezárt a Kínai Outlet.
  • Többen szeretnének játszóházat, vagy trambulin-parkot
  • De nagyon örülnének a kaposváriak egy bowling, biliárd, csocsó, darts, felnőtt és családi szórakoztató központnak is
  • A felnőtt és gyermek-játszóház is remek ötlet
  • A Decathlon örökös visszatérő kívánság, illetve sokan szeretnének IKEA áruházat is
  • Szórakoztató és oktatási központnak is örülnének a helyiek
  • Casinót sem vetnének meg Kaposváron, de nagy sikere lenne egy romkocsmának, vagy szórakoztató komplexumnak is, ami éjjel üzemelhetne akár diszkóként
  • Közösségi térre, minden korosztályt kiszolgáló szórakoztató központra vágynak többen
  • Fedett gokartpálya is felmerült igényként, a fedett horgásztó, mint a Domus esetleges hasznosítási lehetősége, egészen eredeti ötlet
  • "Művelődés Végrehajtási Intézetet. Kultúrbírósággal egybekötve" - itt nem vagyunk egészen biztosak benne, hogy tudjuk, hogy mire gondolt a szerző, de határozottan izgalmasan hangzik
  • A +18-as besorolású ötleteket ez alkalommal most nem jelenítjük meg

Mint látható, kreativitásból, és kívánságokból nincsen hiány Kaposváron, illetve a felsorolásból az is látszik, hogy temérdek lehetőség lenne vállalkozó kedvű befektetőknek kielégíteni a helyi piaci igényeket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: