Áprilisban épül a Kaposvár Aréna! - Media Markt, Zara és Auchan is érkezik

2018. 04. 01., vasárnap, 09:10

Áprilisban épül a Kaposvár Aréna! - Media Markt, Zara és Auchan is érkezik

Hivatalos a hír, új üzletközpont érkezik a városba! Áprilisban állnak neki a Kaposvár Aréna építésének az Árpád utcában, a 610-es úton. Rengeteg új üzlettel, étteremmel és szupermarkettel is bővül a helyi kínálat. 

 

Évek óta áll elhagyatottan az Árpád utcában az építkezés, most végre úgy tűnik befejezik és egy új üzletközpontot alakítanak ki a külvárosban. A munkálatoknak áprilisban állnak neki és a kivitelező szeptemberre ígéri az épület átadását. 

 

 

Végre tudunk hol ruházkodni!

A pesti Aréna mintájára érkeznek a nagyobb márkák üzletei a komplexumba. A ruházati üzletek tekintetében el leszünk kényeztetve. Az inditex boltok, mint Zara, Bershka és Stradivarius is helyet kapnak, mellettük Footlocker és Timberlandre is számíthatunk. A cipők, táskák terén pedig egy igazi világmárka is beköltözik a Kaposvár Arénába, ami nem más, mint a Michael Kors. 

 

 

Starbucks és KFC? Mivaaaaaaaan? :O

Szinte álomba illő! A tervek szerint az éttermek listájában szerepel KFC, Burger King, Pizza Hut és Subway is. A helyi olasz éttermek pedig retteghetnek, mert a Vapiano egy óriási üzlethelységet foglal el majd az épületben. Az ehhez hasonló nagyobb üzletközpontok mintájára új kávézót is kapunk. A helyi Instagrammot biztosan elárasztják a Starbucksos poharak, mert ők szolgáltatják számunkra a koffein löketet. 

 

 

Valóra válik a kívánságotok, lesz Media Markt is!

Több mint 2000 négyzetméteren megnyílik a kaposvári Media Markt is, úgyhogy kedvünkre válogathatunk majd az elektronikai cikkek között. 

 

 

Az üzemeltető kizárólag olyan boltokat szeretett volna behozni, ami nem található meg Kaposváron, így a szupermarketek közül az Auchan kap helyet a Kaposvár Arénában. 

 

 

Ez egy kezdőleges lista a komplexumban helyet kapó szolgáltatások és üzletek listájából, ennek ellenére tűkön ülve várjuk a Kaposvár Aréna szeptemberi nyitását!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: