2024. 01. 10., Szerda, 13:49

A Nagy Kaposvári Összefogás - További 2 millió forinttal járultak Levente gyógyulásához

Minden eddiginél nagyobb sikerrel zárult karácsonykor a Nagy Kaposvári Összefogásunk, ám magunk sem számoltunk azzal, hogy ezt az év elején még tovább tudjuk fokozni.

Pedig sikerült a kaposvári KOMETA segítségével, akik Összefogásunk során találkoztak a Kende család és Levente történetével, és úgy gondolták, ők is mindenképp szeretnének segíteni nekik! 

Levente története

A 12 éves Levente pici kora óta egy olyan súlyos betegséggel küzd, amelyre még az orvosok sem találják a megoldást. A fiú vastagbele nem működik megfelelően, pár éve ki is kellett vágni belőle 60 centimétert, azóta minden este bélmosáson esik át. A család már minden követ megmozgatott, hogy hazánkban vagy a környező országokban találjanak megoldást, most úgy tűnik sikerült is. Viszont a londoni kezelés számlája 11 millió forintra rúg, melyet már sikerült egy adományozó segítségével összegyűjteniük, viszont az ott tartózkodást, és a felmerülő plusz költségeket nincs miből fedezni.

Összefogásunk során a kaposvári Rotary Club segítségével karácsonykor összesen 1.1 millió forintot adtunk át Leviéknek, a Rotary elnökével Dr. Káposztás Zsolttal. Január első napjaiban viszont újra felkerestük a Kende családot, hiszen hazánk egyik legnagyobb sertésfeldolgozója,

a kaposvári KOMETA is hozzájárult Levente gyógyulásához, és 2 millió forinttal támogatta rajtunk keresztül a családot.

Köszönjük az önzetlen felajánlást, és még egyszer köszönjük mindenkinek, aki a Nagy Kaposvári Összefogás során segített!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: