2023. 03. 23., Csütörtök, 13:18

A felügyelőt és egy lány társát is bántalmazta egy fiatalkorú a Somogy megyei gyermekotthonban

A Kaposvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a fiatalkorú fiúval szemben, aki az egyik Somogy vármegyei gyermekotthonban a gyermekfelügyelő és egy nevelt lány sérelmére követett el bűncselekményt.

Pénztárcalopás, kényszerítés, élelmiszer raktár fosztogatása egy somogyi gyermekotthonban

Pénztárcalopás, kényszerítés, élelmiszer raktár fosztogatása egy somogyi gyermekotthonban

Nagyon duva állapotok utalkodnak a hazai gyermekotthonokban. Nemrég szexuális zaklatásról érkeztek hírek egy Somogy megyei otthonból, most egy galeri büntetteire derült fény. Két fiú és egy lány több bűncselekményt követtek el egy gyermekotthonban a nevelőik és a társaik sér

A fiú 2022 novemberében az intézet folyosóján hangosan kiabált és agresszíven viselkedett, ezért odament hozzá a gyermekfelügyelő nő és megkérdezte, hogy mi történt.

A fiú azonban ahelyett, hogy a sértett kérdésére válaszolt volna, továbbra is feldúltan kiabált, trágár szavakkal illette a gyermekfelügyelőt, majd indulatában két kézzel a sértettet vállainál fogva erősen a falnak lökte

Szexuálisan zaklatta társait a 15 éves fiú két Somogy megyei gyermekotthonban is

Ezután követően kifelé indult az intézetből, amikor a bejáratnál összetalálkozott az egyik nevelt társával. A fiú a lányt sem kímélte, neki is sértő szavakat kiabált, a falnak lökte és meg is pofozta.

Kaposvári gyermekotthon - Még a nevelőt is fellökte, hogy megverhesse fiatalabb társát

Kaposvári gyermekotthon - Még a nevelőt is fellökte, hogy megverhesse fiatalabb társát

Az agresszív fiú az egyik gyermekfelügyelő és társai sérelmére több bűncselekményt követett el.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: