2023. 02. 24., Péntek, 11:09

Gazdát cserél a Rotonda, a város ikonikus egysége

Talán egyetlen kaposvárinak sem kell bemutatnunk a Noszlopy sor egyik legnépszerűbb kávézóját, amely most némi átalakuláson esik majd át.

Nem kell őket nélkülözni a jövőben sem, csupán tulajdonosváltás történik a 2009 óta La Rotonda Caffé néven futó Noszlopy utcai egységnél. A “roti” megálmodói István és Csilla számára szombati rendezvényük lesz az utolsó tulajdonosként, ezt követően új kézbe kerül az irányítás.

#Kisfröccs - La Rotonda Caffé

#Kisfröccs - La Rotonda Caffé

Szeretitek a kocsmák hangulatát? Szeretnétek tudni milyen történeteket rejtenek a törzsvendégek által kikoptatott székek? Hogy miféle emlékeket őriznek a falakra aggatott képek és relikviák? Ugorjatok be velem egy kisfröccsre Kaposvár kocsmáiba, és sztorizgassunk el mellette kicsit!&n

Vannak terveink, de a Rotonda lelkét mindenképp megtartjuk, gyökeres változtatásokat nem eszközölünk, nincs rá szükség. Kicsit erősítünk a prémium vonalon, lesz néhány rendezvényünk, de ezekről majd később beszámolunk, a vendégeinknek nem kell aggódni, a Rotonda marad! - mondta el megkeresésünkre az új tulajdonos.

A tervek szerint az átállás miatt vasárnap lesznek csak zárva, ezt követően viszont hétfőtől már a megszokottak szerint várják a vendégeiket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: