2023. 02. 22., Szerda, 09:49

Magyar Kupa elődöntőt játszik a sportcsarnokban 18 órától a Kaposvár

Szerda este rendezik meg a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóját városunkban, mely során a KNRC a Békéscsabát fogadja.

Nem lesz könnyű dolga a lányoknak, ugyan idegenben elcsíptek egy szettet riválisuktól, szinte tökéletes teljesítményre lesz szükség, hogy itthon aranyszettre kerülhessen a sor. Hétvégén egyébként a Békéscsaba elvette a címvédő veretlenségét, 3:0 arányban tudtak nyerni a Vasas ellen, de hogy ez most még nagyobb motivációt adott nekik, vagy épp pont hogy fáradtabbak lesznek 18 órakor majd kiderül, a kaposváriaknak viszont csak magukkal kell foglalkozniuk.

Hétvégén a sima 3:0-ás győzelem a Székesfehérvár ellen adhat némi önbizalmat nekünk, ráadásul ha a csapat húzónevei is át tudnák menteni hétvégi formájukat ma estére akár még meglepetést is okozhatunk a döntőbe kerüléssel. Az alapszakasz első felének legponterősebb játékosa, Isidora Ubavic úgy nyilatkozott:

Ez az újabb kupameccs a Békéscsaba ellen mindent megváltoztathat, ez juttathat a döntőbe minket. Ott az első meccsen nem játszottunk a legjobbunkat, de ma még jobban kell akarnunk, hogy legyen esélyünk a döntőért küzdeni! Szeretnék az egész csapat nevében megkérni minden szurkolót, hogy jöjjenek el, és szurkoljanak nekünk. Remélem, hogy tele lesz a csarnok! Hajrá Kaposvár!

Az biztos, hogy a szurkolókra nagy szükség lesz 18 órától!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: