2022. 11. 24., csütörtök, 12:15

Megérkezett a tavalyi sláger, de van, amire ötletünk sincs - Ezerrel épül a kaposvári advent

Nagy a sürgés forgás a Kossuth téren, amin nagyon nem is kell csodálkozni, hiszen ha hiszitek ha nem, vasárnap már beköszönt az adventi időszak.

Nagy a molyolás a karácsonyfa körül, a bódékon már az utolsó simításokat végzik, áll a Pajtaszínház és a Betlehem is, lassan érkeznek az árusok. Sorra jönnek a kiegészítők a Kossuth térre, hiszen vasárnap már kezdetét is veszi az adventi programsorozat, amely egészen január 2-ig velünk is marad a belvárosban.

Kaposvári advent - Vastag Csaba és Rost Andrea is érkezik

Kaposvári advent - Vastag Csaba és Rost Andrea is érkezik

Közzétették a részletes programokat, így mutatjuk, mire lehet számítani a szokásos vásáron kívül a városban az adventi időszakban.

Csütörtök délben láttuk is pont begördülni a kaposváriak tavalyi kedvenc elemét, a fénygömböt, amely ismét az Európa Parknál lesz megtalálható, de szembejött velünk egy újdonság is, amit nem nagyon tudunk hová tenni. Hogy ez most egy mini focikapu, vagy épp kalitka azt mindenki döntse el maga, de ha van ötletetek, ne tartsátok magatokban, tiétek a kommentszekció.

 

Kalitka? Focikapu? Mi lesz ebből?Nagy a nyüzsi a térenÉs a fénygömb is közben megérkezett

 

UI: Azóta kiderült, fotópont lett!

Egyébként az egyik nagy kedvencünk a Trattoria teraszán felbukkanó házikó, amely szép kis dekort kapott, így az egésznek olyan feelingje van, mintha egy mini hütte költözött volna a Kossuth térre. Javasoltuk is nekik a műhó gondolatát, ha már igaziból nem sok jutott eddig.

Megérkezett a Kossuth térre az idei városi karácsonyfa!

Megérkezett a Kossuth térre az idei városi karácsonyfa!

Egyenesen Kaposújlakról röppent a belváros szívébe az idei városi karácsonyfa, egy 30 éves, nagyjából 13 méteres lucfenyő személyében.

A Trattoria előtt épülő mini hütte

 

Hogy tetszik eddig?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: