2022. 11. 15., Kedd, 12:32

Tiszta Kolumbia! Játékpisztollyal fenyegette meg a partjelzőt egy megye III-as focista

Az akciófilmbe (vagy vígjátékba?) illő eset a november 6-i Pér - Tényő mérkőzésen történt, a tartalékok meccsén. A tényői játékos csak a felnőtt bajnokin lépett pályára, vagyis ott sem lehetett volna a kispadon.

Csavar a történetben, hogy az esetet sem a bíró, sem a partjelző nem vette észre. Onnan értesültek az incidensről, hogy már meccs közben elkezdett terjedni az alábbi fotó, így az ügy bekerült a meccs jegyzőkönyvébe is.

Az ügy eljutott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Győr-Moson-Sopron megyei igazgatóságához is, akik feljelentést tettek a rendőrségen, és felfüggesztették a játékos játékjogát. A rendőrség zaklatás gyanúja miatt indított eljárást.

A focista azzal magyarázta tettét, hogy nem akart senkit sem bántani, csak viccelődött, egyik csapattársának gyerekétől volt a játék pisztoly.

Ott a helyszínen fel sem merült bennem, milyen következményei lehetnek a meggondolatlan bolondozásnak, amit már aznap megbántam. Nagyon sajnálom, óriási butaság volt ezzel gondot okozni másoknak, magamnak és a sportágnak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: