2022. 08. 08., hétfő, 15:10

Ilyen is csak nálunk történhet - Felnyomtak két állatmentőt, mert volt képük 20 percig vacsorázni

Egy e-mailben tett bejelentést az újpesti Állat- és Természetvédelmi Őrszolgálatnál valaki, aki kifogásolta, hogy kollégáik 20 percet töltöttek el étkezéssel és telefonnyomkodással egy döneresnél.

Az e-mailt név nélkül tette közzé az őrszolgálat a Facebook oldalán, melyben az olvasható, hogy panaszt tesznek két kollégájukkal szemben, akik 20 percig étkeztek egy döneresnél. 

Panaszt szeretnék tenni két kollégájuk miatt, akik a mai napon több, mint 20 percig étkezett az Árpád úti döneresnél, és közben még a telefonjukat is nyomkodták!

Újraélesztés közben káromkodott a mentős, egy szemtanú bepanaszolta

Újraélesztés közben káromkodott a mentős, egy szemtanú bepanaszolta

Elsőre hihetetlen, bár a magyar embereket ismervén annyira nem túl meglepő történetet osztott meg Facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat.

A bejelentő ezek után leírta a mentőautójuk rendszámát majd kifejtette, felháborítónak tartja, hogy míg Magyarországon percenként történik állatkínzás, a két kolléga simán jóízűen lakmározik ahelyett, hogy az autóban ennék meg.

Az őrszolgálat vezetője egy posztban magyarázta a történteket, leírta, hogy mindössze 17 percet töltöttek ott a srácok, de felőle desszertre is maradhattak volna, hiszen az étkezés előtt egy magatehetetlen, nagytestű kutyát mentettek és vittek kórházba, ahol a vizsgálatok több órát is eltartanak. Ez idő alatt jött az a “furcsa” ötlet, hogy megvacsoráznak, ha már épp 0-24-es fővárosi ügyeletben vannak.

Az őrszolgálat egyébként pár vicces hozzászólással és képpel is megspékelte a posztot, iróniával válaszolva az abszolút alaptalan bejelentésre.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: