2022. 08. 05., Péntek, 10:07

Pista bácsi: Köszönöm szépen a sok segítséget!

Kedden adtuk közre Polgár István történetét, aki koldulni kényszerül, mióta egy bűnbanda kiforgatta családi házából. Azóta nagyot fordult vele a világ, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy olvasóink megint jelesre vizsgáztak emberségből, és egy igazi társadalmi összefogásnak lehetünk tanúi Kaposváron!

Szerdán sajnos nem tudtam bejönni a városba, de amikor csütörtökön megérkeztem, azonnal éreztem hogy történt valami, azóta szinte percenként jön ide hozzám valaki a legkülönbözőbb adományokkal és jókívánságokkal. Ezúton is köszönöm szépen mindenkinek aki bármivel is segített!

A zárboltot és a szemközti kávézót is sokan felkeresték az elmúlt napokban, hogy elhelyezhessék náluk a neki szánt adományokat, melyek között van tartós- és főtt élelmiszer, zöldség, gyümölcs, ajándékcsomag, kávé, némi cigi, de még egy széket is kapott a zárbolt dolgozójától, Gábortól!

A zárbolttal szemközti Eleven Kultúrbisztró a helyi Roastopus kávéval közösen egy életre szóló kávébérlettel ajándékozta meg Pista bácsit, miután ez az egyik szenvedélye:

Olyan is volt, aki felajánlotta hogy elfuvaroz Sárvárra, így jövő vasárnap végre meglátogathatom a szüleim sírját és az unokabátyámat, ráadásul nem kell üres kézzel érkeznem az adományoknak hála... - meséli tovább a jó híreket.

Mint kiderült, az elmaradt nyugdíj támogatás egy része is hogy-hogy nem, de előkerült, így ebben is történt előrelépés. Sokan jeleztétek kommentekben és levélben is, hogy szeretnétek neki segíteni, de személyesen nincs lehetőségetek rá, alapítványunk számlájára bárhonnét utalhattok számára, a befolyt összegből pedig az általa kért dolgokat vásároljuk meg és adjuk át neki. Így tudtok segíteni:

74nullanulla.hu Alapítvány

11600006-00000000-84023506

A közleménybe írjátok be: Adomány Pista bácsi

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: