2022. 05. 07., Szombat, 15:21

Holnap elrajtol a Giro Kaposvárról, rengetegen készülnek az eseményre

Vasárnap 12.25-kor elstartol a mezőny a Kossuth térről, hogy a 3. szakasz során Kaposvártól egészen Balatonfüredig tekerjenek.

Már most is több millióan követik figyelemmel a világ második legnagyobb kerékpáros versenyének futamait, egészen pontosan a pénteki és szombati budapesti szakaszokat. Vasárnap viszont az utolsó magyar rész következik, melynek rajtja a Kossuth térről 12.25-kor lesz. Ahogy az elmúlt hetekben már megtapasztalhattuk, rengeteg kísérőprogrammal készültek a szervezők, nem lesz ez másképp vasárnap sem, hiszen már reggel 9-től várják a belvárosban az érdeklődőket. A részletes programokat, buszmenetrend változásokat és útlezárásokat korábban már összeszedtük nektek:

Akik figyelemmel követték a versenyt online vagy épp az Eurosporton azok észrevehették, hogy a futam útvonalai mellett különböző performanszokkal készülnek a nézők, láthattunk huszárvágtát, bicikliből kirakott hatalmas üzeneteket, és természetesen rengeteg szurkolót.

Reméljük ez hasonlóképp lesz városunkban is, mindenképp jó volna pozitív színben feltüntetni Kaposvárt az akár több százmillió néző előtt. A város egyébként szinte mindent megtett ennek érdekében, nagy erőket mozgósítottak annak érdekében, hogy minden a helyére kerüljön, szerintünk ez jól is sikerült.

Biztos sokan készülnek különféle mutatványokkal is, mint például a Kiskorpádiak, akik már el is készítették hatalmas üdvözletüket az útvonal mellett:

Ti mentek?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: