2022. 03. 29., Kedd, 10:00

Pénteken Kaposváron folytatódik az országos OVI-RÖPI program

A cél a legkisebbekkel is megismertetni és megszerettetni a röplabdát!

Április elsején második állomásként Kaposvárra érkezik az országos OVI-RÖPI program, a Magyar Röplabda Szövetség és az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány hat helyszínt felölelő sorozata. Péntek délelőtt így közel 100 apróság érkezik például a Petőfi utcai és a Tallián Gyula utcai óvodából az Arénába, hogy a 2016 óta fennálló program első kaposvári eseményén ismerkedjen meg közelebbről a sportággal.

Természetesen esetükben nem a hagyományos röplabdára kell gondolni, a kicsik zsinórlabdáznak majd, valamint különböző akadálypályákat teljesítenek és ügyességi feladatokon vesznek részt. A program célja, hogy megismertessék az ovisokat a röplabdával és a mozgás szeretetével, a csapatsportok szépségével.

A program természetesen szabadon látogatható a szülőknek is, ráadásul az 1. MCM-Diamant Kaposvár játékosai is benéznek majd a legkisebbekhez, akiknek ajándékcsomagokkal is készülnek.

Az OVI-RÖPI program második állomása Kaposvár, korábban Békéscsabán kezdtek, de ellátogatnak még Nyíregyházára, Balatonfüredre, Szombathelyre és Tatabányára is a népszerű sorozattal.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: