2021. 12. 15., Szerda, 10:14

Immár biztos, hogy jövőre nem Kaposváron lesz a Youth Football Fesztival

A múlt héten még csak a pécsi önkormányzat szellőztette meg, hogy hozzájuk kerülhet át az ifjúsági fesztivál, immár a hivatalos oldalakon is megjelent az új helyszín.

Pécs rendezi meg 2022-ben a Youth Football Festivalt, melynek az elmúlt 15 évben megyeszékhelyünk adott otthont. A rangos ifjúsági fesztivál minden évben több tízezer sportolót valamint kísérőiket hozta el városunkba a világ minden tájáról, egy hétre igazi nemzetközi kavalkáddá és fesztiválfaluvá varázsolva a Kossuth teret. Nos, mindez mostantól Pécs városát illeti meg, miután a fesztivál hivatalos oldalain is megjelent információk szerint a 2022. július 14-20. közötti rendezvény a szomszédos megyeszékhelyen lesz megtartva.

Bár sok negatív vélemény szokott a fesztivál megrendezésével kapcsolatban megjelenni a komment szekciókban, a múlt héten feltett kérdésünkre, miszerint örülnétek e ha 2022-ben már nem Kaposváron tartanák a fesztivált, a közel 1000 válaszadó 71%-a válaszolta azt, hogy nem örül a döntésnek, legalább egy hétig nyáron is volt élet Kaposváron.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: