2021. 12. 03., Péntek, 11:54

Bepipult, mikor élettársa azzal hívta fel, hogy összetörte az autót, bekábítózva, késsel indult a helyszínre

Késsel hadonászva követelte a vétlen sértettől, hogy térítse meg az autójában keletkezett kárt, de az élettársát is megrugdosta.

A 22 éves férfit augusztusban az élettársa telefonon hívta, hogy a nemrég vásárolt autójával balesetetezett, és a kocsiban nagy kár keletkezett.

A férfi – aki ezt megelőzően többféle kábítószert is fogyasztott – a hírtől nagyon felhúzta magát, és taxival a baleset helyszínére ment, ahol kést rántott, majd dühében több alkalommal megrúgta az élettársát és a saját autóját is

A férfi ezután a kést fenyegetően maga előtt tartva a balesetben vétlen sértett irányába indult, és azt kiabálta a másik férfinak, hogy ki fogja fizetni az autó javítását.

Mivel a sértett időközben értesítette a rendőrséget, a férfi próbált elmenekülni a helyszínről, a járőrök azonban rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették.

A Siófoki Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: