2021. 10. 14., csütörtök, 12:32

Feladta magát az újszülött gyermekét egy fonyódi buszmegállóban hagyó anyuka

A rendőrség egy sajtótájékoztató keretén belül számolt be a részletekről.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy fonyódi buszmegállóban mindössze egy takaróba és egy törülközőbe csavarva, teljesen elhagyatottan talált rá egy csecsemőre egy kutyát sétáltató pár 2021. október 10-én késő délután. Az újszülött kislány az életét egy lakossági bejelentésnek, a somogyi rendőrök gyors közbelépésének, és a mentők szakszerű ellátásának köszönheti.

Buszmegállóban hagytak egy újszülött csecsemőt Fonyódon, a mentősök mentették meg

Buszmegállóban hagytak egy újszülött csecsemőt Fonyódon, a mentősök mentették meg

Mindössze egy takaróba és törülközőbe csavarva hagytak magára egy újszülött csecsemőt Fonyódon vasárnap délután, akire egy kutyát sétáltató pár talált rá.

A nyomozók az adatgyűjtés során azonosították a 37 éves zalaegerszegi nőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki, azonban L. Marianna 2021. október 13-án feladta magát a megyei rendőr-főkapitányságon. A nyomozók az asszonyt emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

 

A Blikk arról ír, hogy a nő Marcaliban élő szülei lányuk várandósságáról nem tudtak, pedig a szülés előtti napon, szombaton még találkoztak is egymással.

Még azt is el tudom képzelni, hogy ő maga sem tudta, hogy gyereket vár– mondta a Blikknek a nő anyja, aki csak kedden este tudta meg az ismerőseitől, mi történt.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: