2021. 10. 14., csütörtök, 12:19

5 furcsa szexuális segédeszköz a múltból, amit fixen nem használnánk

Nem annyira új keletű dolog különböző tárgyakat használni a szexuális élvezethez, mint azt sokan gondolnák, ugyanis a történészek már legalább 30 000 éves relikviákat találtak a témában. Ezek a játékok, illetve tárgyak különböző anyagokból készültek, általában kőből, de van néhány olyan találmány is, amitől a hideg kirázza az embert. Az ősi társadalom is sokat fektetett a nemi örömökbe, most összegyűjtöttük a legfurcsábbakat.

Kecske szemhéj péniszgyűrű

Már első olvasásra is durva, igaz? Se szilikon, se gumi. Maradt a kecske szemhéj. Az alapötlet az volt, hogy a kecske szemhéját a péniszre lehessen húzni, a szempillák pedig csiklandozzák az érintett területet. A tudósok ezt a kínai Jing- és Song- dinasztiákra vezetik vissza.

 

 

Golyók madár spermával

Az ókori Kínát kutató történészek azt mondják, hogy a kínai kultúra tele volt szexuális játékszerekkel. A feljegyzések szerint a Ming-dinasztia emberei aranyból vagy rézből készült harang vagy golyó alakú apró tárgyat készítettek, amelynek belsejében a híres szexuális étvágyú mitikus burmai madár spermája volt megtalálható. Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon ehhez hogy szerezhették meg az említett hozzávalót. Egy hamis, szalmából készült nősténnyel csábították el a madarat, majd ebből gyűjtötték össze a madár spermát. Az ezekkel megtöltött kis harangokat vagy golyókat a férfiak a péniszükbe helyezték, ami által jobban élvezték az aktust.

Kenyér dildók

A görögök úgy voltak vele, hogy valami olcsó megoldást találnak az élvezetekhez, mondjuk nekünk biztos nem a kenyér jutott volna eszünkbe. Vicki Leon történelmi nyomozó talált olyan feljegyzéseket, amelyek egy pékségről számolnak, ahol egy lány kezdett el kísérletezni a kenyértésztával. A nagy álmodozások közepette megalkotta a kenyér dildót, erre a termékre pedig csak úgy ugrottak a nők.

 

 

Keselyűtüdő a daru bőrébe csomagolva

Plinius ókori római író előállt az egyik legkülönösebb házassági segédeszközzel. Írásai azt mutatták, hogy ez az eszköz szexuális játék és afrodiziákum is volt egyben. A keselyű tüdejének jobb lebenyét a daru bőrébe kellett helyezni, ezt pedig a férfi testéhez érinteni. Úgy gondolták ez erőteljesen serkenti a férfiak szexuális vágyát.

 

 

Gőzmeghajtású gépek

Ha valaki szerette, ha megrongálja egy kép a belső szerveit miközben csak szexuális élvezetekre vágyik, akkor biztos jó választás volt egy gőzerős gép. Ezek az eszközök elég rövid életűek voltak, ugyanis borzasztóan felmelegedtek, akár szikráztak is vagy éppen elromoltak és a kelleténél durvább hatást értek el, mint az szükséges lett volna.

 

 

De a merész férfiaknak is csináltak ilyen gépet, amit J. Mortimer Granville nevű brit orvos talált fel. A gép vibrált, tolt és rángatott, tragikusabb esetekben pedig leszakította a péniszt.

 

Na, melyik a legmeghökkentőbb?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: