2021. 09. 25., Szombat, 13:54

Egy pécsi buliban zuhant 3 méter mély szakadékba a 19 éves sportoló - Szemtanúkat keresnek

Három méter mély szakadékba zuhant Varga Eszter, a PSN Zrt. kiváló sportolója. A 19 éves futót egy belvárosi szórakozóhelyen érte baleset, melynek következtében súlyos sérüléseket szenvedett. Eltörött a kettes csigolyája, a bokája, valamint felső testén is több zúzódás érte – mondta a Pécs Aktuálnak a lány barátja, Lázár Gábor.

Az eset múlt szombaton történt, amikor a 19 éves lány barátaival egy pécsi, szabadtéri rendezvényen szórakozott. Éjjel 1 körül Eszter elindult a mosdóba, de onnan már nem tért vissza.

A tömegben egy erősebb testalkatú férfitől akkora lökést kapott, hogy átesett egy kerítésen, majd szakadékba zuhant

– mondta a lány barátja.

– Nagy volt a tömeg és nem tudni pontosan, hogyan esett a mélybe Eszter. Ő úgy emlékszik, valaki meglökhette – részletezte Lázár Gábor.

Telefonon hívott, hogy beesett valahova, de nem tudja, hol van. A balesetet senki nem vette észre, így nem is segített rajta senki. Egy idő után kétségbeesve hívott telefonon, hogy egy sötét helyen van és borzalmas fájdalmai vannak – mondta a lány barátja, aki azonnal Eszter keresésére indult.

“Annyira sötét volt, hogy mi is nehezen találtuk meg”

Gerincmerevítővel elhagyhatta a kórházat, a lány karrierje azonban kérdésessé vált.

Varga Eszter, a PSN Zrt. kiválósága ebben az évben sok versenyen remekelt. A fiatal lány jövője azonban sérülései után kérdésessé válik.

– Két csavar van bokájában és a kettes csigolyája is eltörött. Lelkileg is nagyon megviseli Esztert ez az egész – tette hozzá a lány barátja.

Sajnálják az esetet, felülvizsgálják a hely ezen részét

A Pécs Aktuál elérte a buli szervezőjét, aki azt mondta, több száz rendezvényen vannak már túl, soha semmilyen probléma nem történt még.

– Nagyon sajnáljuk az esetet. Mi nem azért csinálunk rendezvényt, hogy bárki is megsérüljön, hanem jól érezze magát – mondta Gellai Gergő.

SZEMTANÚKAT KERESNEK

A lány és barátja most szemtanúkat keres, hátha valaki látta a tömegből az esetet. Egy 170-180 centiméter magas szőke és erősebb testalkatú férfit keresnek.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: