2021. 09. 08., szerda, 14:11

Egy évet csúszik az HBO Max bevezetése Magyarországon

Idén még nem élvezhetjük az exkluzív tartalmakat és a mozikkal egyidejű premiereket.

A tavaly indított HBO Max-ra már régóta vágynak a magyar előfizetők is, hiszen valószínűleg a jelenlegi HBO GO előfizetésükért cserébe sokkal több tartalmat kaphatnak az új platformnak köszönhetően, melyen idén például a mozipremierekkel egyszerre mutatták be az Igazság Ligáját, az új Godzillát és a Mortal Kombatot, de a dűne és az új Mátrix is egyszerre fog bemutatkozni.

Mátrix 4, Suicide Squad, Tom & Jerry – Jön az HBO Max Magyarországra!

Mátrix 4, Suicide Squad, Tom & Jerry – Jön az HBO Max Magyarországra!

A Netflix mellet az HBO streaming szolgáltatása a legnépszerűbb Magyarországon, ahol a legújabb filmeket és sorozatokat javarészt magyar szinkronnal nézhetjük.

Úgy volt, hogy 2021-ben már mi is megkapjuk, ám most az HBO bejelentette, hogy ugyan október 26-án megjelenik Európában az HBO Max, de csak Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lakosainál. 

2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia


 

A váltás egyébként automatikus lesz HBO GO és Max közt, nem kell újra regisztrálni és nem fog megszakadni az előfizetésünk, magától átvált az alkalmazásunk is Max-ra. Az ára még kérdéses, hiszen például az USA-ban a Max átszámítva kb. 2000 forinttal drágább mint elődje.

A premier pontos dátumát és a pontos árat valószínűleg az októberi virtuális eseményen fogjuk majd megtudni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: