2020. 12. 04., Péntek, 16:19

Mátrix 4, Suicide Squad, Tom & Jerry – Jön az HBO Max Magyarországra!

A Netflix mellet az HBO streaming szolgáltatása a legnépszerűbb Magyarországon, ahol a legújabb filmeket és sorozatokat javarészt magyar szinkronnal nézhetjük.

Hazánkban HBO GO néven érhető el a szolgáltatás, amely Amerikában májusban kapott egy jelentős bővítést és új nevet, ez lett az HBO Max. A vezetőség ráadásul most bejelentette, hogy a 2021-es évre tervezett Warner Bros. filmeket a mozikkal együtt a Max is bemutatja, ráadásul egyszerre, a havi költségen kívüli felár nélkül. Hatalmas előrelépés ez a streamingszolgáltatók életében, hiszen ugyan volt már több olyan alkotás is, amelyek ezeken a platformokon kerültek bemutatásra, ám olyanra még nem volt példa, hogy egy eredetileg mozikba szánt produktumot így mutatnának be.

Az első ilyen film a Wonder Woman 1984 lesz, amelyet lassan egy éve tologatnak már, ám december 25-én a mozikkal együtt az HBO is műsorra tűzi majd. Jövőre pedig a Maxon olyan alkotásokkal lehet premiernapon találkozni, mint a Dűne, az In The Heights, a Suicide Squad, a Judas and the Black Messiah, a Tom & Jerry, a Godzilla vs. Kong, a legújabb Démonok között és Space Jam, a Mátrix 4., és még egy rakás alkotás.

És még mielőtt azt hinnénk, hogy mindebből nálunk semmit sem lehet majd látni, hiszen a HBO Max csak észak-Amerikában érhető el, annak van egy jó hírünk. A tervek szerint a Max 2021-ben elérhetővé válik Latin-Amerikában és Európában, így pedig Magyarországra is érkezik az új szolgáltató, amelyért ráadásul nem is kell pluszba fizetnünk, hiszen az HBO GO vált át az új névre.

Király!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: