2021. 07. 29., Csütörtök, 12:45

Egy új terápia, amely már Kaposváron is elérhető - Itt a BEMER fizikai érterápia

Sokan sokféle betegségre keressük a gyógymódot, vannak akik szerencsések és megtalálják, és vannak akik sajnos nem. Létezik egy egyedülálló terápia, mely számos egészségügyi problémára megoldást kínál, de a megelőzésben is nagyon hasznos: ez a BEMER érterápiás kezelés, melyet már Kaposváron is igénybevehettek az Arany János utca 9. alatti Harmónia Szalonban, amely egyben BEMER érterápiás kezelőhely is.

Mi a BEMER?

Az egyetlen olyan terápia ami a mikrokeringésünk szabályozására hatni képes.

 

Próbálja ki HA: stresszes, fáradékony, kimerült, akkut fájdalmai vannak, aktívan sportol, anyagcsere zavara van, zúg a füle vagy szédül, potenciazavarban szenved, ízületi gyulladása van, keringési zavara van, cukorbeteg, bőrproblémája van, balesetet szenvedett, stb...

 

Ki használhatja a BEMER-t és ki nem?

A terápiát Bárki az újszülöttől a legidősebbekig biztonságosan használhatja sőt, a kedvenc háziállatait is kezelheti nagyon sikeresen. Pacemakert használòk és fémimplantátum beültetettek is használhatják!

 

Ki nem használhatja? 

Szervátültetést követő immunszupresszív terápia alatt, allogén sejtátültetést vagy csontvelő-vagy őssejtátültetést követő immunszupresszív terápia alatt.

 

A BEMER terápia során egy speciális szabadalommal védett fizikai hatóanyaggal kezelik az embert, melynek időtartama 30-40 perc. A BEMER kezelés hatásideje több mint 12 óra, a terápia során fontos a rendszeres alkalmazás, ezért a készülék ki is bérelhető. 

A BEMER fejlesztése a mágnesterápián alapul, a korlátozott vagy zavart mikrokeringést hatékonyan stimulálja. A mikrokeringés az egész szervezetben javul, ezért szinte minden betegség kiegészítő kezeléseként javasolható, és már az első kezelés alatt érezhető a hatása, legalább 28%-os is lehet a mikrokeringés javulás.

Sokan azt gondolják, hogy ez is egy olyan mòdszer, amely működik, csak hinni kell benne, pedig a BEMER terápia akkor is segít, ha teljesen szkeptikusan próbáljuk ki. Ezt az is igazolja,hogy a terápiát állatokon (kutya, macska, ló)is alkalmazzák, és esetükben is működik.

Városunkban Pórel Szilvia, masszőr, Bemer terapeuta a Harmònia Szalon tulajdonosa már több mint 15 éve dolgozik masszőrként, nagyon sokféle emberrel, betegségekkel, érzésekkel találkozott. Látja, hogy a masszázs kezelés során hozzá forduló emberek életminősége sokat javul, ennek ellenére szükségesnek tartja a kiegészítő terápiát is, a legjobbnak ehhez a BEMER fizikai érterápiát tartja, mely önállò kezelésnek is kiváló, de ő gyakran masszázzsal kombinálva alkalmazza. Minden esetben egyénre szabott kezelést, figyelmességet és szakmai segítséget nyújt a hozzá forduló embereknek, hogy könnyebbé, fájdalommentesé tegye az életüket.

Hol lehet igénybe venni a kezeléseket?

Pórel Szilvia masszőrnél Kaposváron, az Arany János utca 9. alatti Harmónia Szalonban, ahol a BEMER-kezelések mellett az említett masszázszolgáltatásokat is igénybe vehetitek. A BEMER készükékek bérelhetők és meg is vásárolhatók, így akár kényelmesen, saját otthonotokban is használhatjátok őket.

Telefonszám: +36-20/2600-149

Harmónia Szalon – BEMER és masszázs Stúdió weboldal

Facebook oldal

A Bemer működése 8 percben:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: