2021. 07. 08., csütörtök, 08:49

A rászorulókon segítő Pintér Judit volt a szerdai tömegverekedés egyik áldozata - Paprika spray és faléc is előkerült

Szerdán adtunk hírt egy Kaposvár Fő utcáján történt tömegverekedésről, mely után 6 főt hallgatott ki a rendőrség garázdaságért. A cikk megjelenése után levelet kaptunk Pintér Judittól, a kaposvári hajléktalanok civil segítőjétől - akiről nemrég itt írtunk - melyből kiderül, hogy ő és fia is a történtek kárvallotjai között vannak. Levelét változtatás nélkül közöljük.   

"Kedden kaptam nagyon jó és hasznos ruhàkat, nőit és férfit. Megbeszéltem pàr emberrel, hogy jöjjenek és vigyenek ami kell. Szerdán ki is pakoltam reggel a kapunk alatt és jöttek és válogattak. (Azért voltunk kapun belül, mert szerdán a közterületesek elzavarták őket.) - írta.

Sokadjára hívtak rendőröket a hajléktalanoknak zsíroskenyeret osztogató Juditra Kaposváron

Sokadjára hívtak rendőröket a hajléktalanoknak zsíroskenyeret osztogató Juditra Kaposváron

Pintér Judit a kaposvári hajléktalanok civil segítőjeként vált ismertté, több mint fél évtizede dolgozik értük. Ő működtette a Fő utcai Szeretetkaput is, amit többszöri feljelentés után kénytelen volt bezárni. Mostanában leginkább szendvicsekkel segíti a nehéz helyzetben lévőket, de...

Judit mostanában leginkább szendvicsekkel segíti a nehéz helyzetben lévőket- Jött a szomszéd nő, felment, majd 10 perc múlva jött vissza. Ment a Fő utcai kapu felé, majd

megfordult és elkezdett telefonnal videózni. Szóltam neki, hogy hagyja abba mert nem egyeztem bele, folytatta. Mentem felé, hogy tegye el, erre kezében a paprika spray-vel többször szembe fújt. Annyira csípte a szemem, hogy üvöltöttem fàjdalmamban

- Nemsokàra szól az egyik hajléktalan ismerősöm, hogy vigyázz mert jön a férje. Amilyen lendülettel jött azzal a lendülettel ütötte a hàtam. Màr feküdtem a földön mikor még mindig ütött. Ütötte az alkaromat, ám nagyon be is dagadt.

- Szóltam egy hajléktalan ismerősnek, hogy fuss fel a fiamért. Jött a fiam, odament szólni, hogy azért van egy hatàr (hogy engem megvertek azt nem is tudta).
Erre a nő elővette a paprika spray-t és le akarta fújni, de elfogyott. Persze, hogy elfogyott mert kapott abból mindenki.

 

Erre a férje a vastag faléccel elkezdte ütni a fiam fejét. Úgy, hogy màr vérzett neki. Majd beleharapott az újjàba de úgy, hogy majnem leharapta nem akarta elengedni a fogaival. Majd még a karjàba is beleharapott.

- És akkor kezdtem el leszedni a Fő utca közepén a fiamról. Valahogy vége lett... Jött a mentő, rendőrség. Minket a fiammal bevitték a kórhàzba, röntgen, CT. Ellàttàk a fiam sebeit és az enyémet is.
- Ott voltunk pár óràt. Oda kell figyelni magunkra mert ütötte a fejünket is, hogy nehogy agyràzkódàsunk legyen, mondta az orvos.
Most jól vagyunk egyenlőre... Majd rendőrség, ahol feljelentést tettünk. Ők tették elöbb (mert mi kórhàzban voltunk). Végig hazudtak mindent és belekevertek àrtatlan embereket.

Ezek a szomszédaink, ők ilyenek! Azt ne felejtsük el, hogy ez ma honnan és miből indul ki. Abból, hogy a hajléktalanok ruhàt, cipőt vàlogattak maguknak. Ezért vert úgy meg engem, egy nőt, hogy a földön feküdtem màr és csak ütött. Úgy szedték le rólam, lehet, hogy agyonüt ha nem segítenek. És a fiamnak a fadarabbal verte a fejét és harapta.

Ezt el kellett mondanom, hogy a feltett videó utàn tudjàtok meg, hogy mi is történt. Mélységesen szomorú vagyok. De nagyon bízom benne, hogy ezt nem úszhatja meg!"

Mit szóltok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: