Vibráló színek, üde fogások - Bemutatkozik a Lagom nyári étlapja!

2021. 06. 30., Szerda, 14:19

Vibráló színek, üde fogások - Bemutatkozik a Lagom nyári étlapja!

A februári, kiszállításra fókuszáló étlaptól eltekintve a második újragondolt étlapjával jelentkezik a kaposfüredi Lagom Bistro & Cafe, a téma pedig természetesen a nyár. Krasecz Zoltán konyhafőnök ezúttal a színeken keresztül tárja elénk, hogy mit képvisel ez az évszak a tányérokon: élénk, friss színek, üde, bisztró jellegű újdonságok kerültek az étlapra, mutatunk hát egy kis ízelítőt!

Az első év minden étterem életében mozgalmas időszak - a járványhelyzetről nem is beszélve -, ennyi idő távlatából az is megmutatkozik, hogy mik azok a fogások, melyeket kifejezetten keresnek a vendégek. A Lagom étlapja is kitermelte ezeket az ikonikus kedvenceket - szarvasburger, lazac, tanyasi csirkemell -, és a nyári szezon nagyszerű alkalom rá, hogy kapjanak egy kis csavart, valamint új fogások kapjanak lehetőséget a vendégeknél. 

Zoli világos, élénk tálalási stílusa ezúttal még hangsúlyosabban jelen van a tányérokon, az összetevőkben, ízekben pedig a friss, könnyed bisztró vonal erősödött.

A vad ételek szekciójában a BBQ szarvasburger képviseli a gourmet-street food vonalat, mely az egyik legnagyobb kedvenc, és nemcsak a burger-fanatikusok között. A klasszikus vadas ételeik kedvében jár egy minden részletében lagomos újdonság, az áfonyás szarvaspörkölt, mely burgonyafánk körítéssel, lábosban kerül az asztalokra.

A desszerteknél továbbra is állócsillag a túrógombóc marcipánmártással, és egy új nyalánkság, a Csoki mámor kért magának helyet az étkezések édes lezárásához. 

Napi menüt továbbra is 1440 Ft-ért rendelhettek, hetente 4 főétel és 5 leves közül választva (ebből 2 hideg a nagy hőségre való tekintettel), ingyenes kiszállítással Kaposvárra, Kaposfüredre és Toponárra. Hétvégenként tematikus választékkal készülnek, most a grill ételek lesznek soron:

A teljes étlapot megtaláljátok a lagombistro.hu-n!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: