Kinyitott a második Meki is Kaposváron, meglestük a különbséget

2021. 06. 02., szerda, 14:55

Kinyitott a második Meki is Kaposváron, meglestük a különbséget

Kedd délután - jóval kisebb hececáré kíséretében mint anno ’97-ben a Berzsenyi utcában - megnyitotta kapuit Kaposvár második McDonald’s étterme is, amely mostantól az új, Árpád utcai S Parkban várja a vendégeit.

Ez az étterem a 94. a sorban, nálunk pedig már a második Meki a belvárosi után, ahol a jól ismert fogásokat kérhetjük ki. Nem is ezek tesztelése miatt vettük az irányt feléjük, sokkal inkább a már beharangozott “jövő éttermi élményét” kívántuk megtapasztalni, ha már a csapból is ez folyt a nyitás dátumának közeledtével. Akik a helyin kívül más Mekikben is megfordultak már azoknak elmondjuk, nem fog túl sok újdonságot tartogatni az Árpád utcai, azonban a belvárosihoz képest üde színfoltként hathat.

 

 

Maga a kialakítás sokkal inkább a McCafé irányba ment el, a drapp, a fa és a fehér csempék elegye mintha a vintage stílusra lett volna kihegyezve, amely meglepően kellemes hangulatot teremt. Belépésünkkor inkább éreztük úgy, hogy egy kávézóba jöttünk semmint egy gyorsétterembe, ráadásul az elrendezésnek hála - meg lehet annak is, hogy nem voltak épp sokan - sokkal tágasabbnak érződik belvárosi társához képest.

 

Nem fogod elhinni: Jövőre nyílhat Kaposváron a második McDonald's

Nem fogod elhinni: Jövőre nyílhat Kaposváron a második McDonald's

Hónapok óta találgatások övezik, hogy vajon milyen gyorsétterem nyílik majd a 61-es főút mellett épülő Intersparnál, ám nem csigázunk tovább benneteket, hiszen a napokban kiderült: a hipermarket szomszédságában megnyit Kaposvár második McDonald's étterme. 

Mindezekre még nem nagyon lehet ráhúzni a jövő éttermi élményét, ez inkább az új rendelési módszerben elevenedik meg, amely a 6 kiállított képernyőnél emberi személyzet nélkül lehetséges. Ezeknél a monitoroknál meglepően gyorsan és könnyedén lehet leadni rendelésünket, minden apróságot állíthatunk (pl. a rendszeres "üdítő de jég nélkül" is teljesíthető), feltűnően könnyen elboldogultunk vele, átlátható az egész, így ez tényleg pozitív újdonság. Természetesen ha ezt kihagynátok a pultnál is tudtok rendelni, ahogy a fizetést is meg tudjátok itt is, ott is oldani.

 

Hat ilyen táblánál is leadhatjuk a rendelésünket. Meglepően könnyű a kezelésük is.

A rendeléseknél új még, hogy választhatjuk azt a lehetőséget is, hogy kihozzák azt az asztalunkhoz. A fizetés után elvehetjük a számunkat, majd az általunk választott asztalra letéve az alkalmazottak egyike annak elkészültekor kihozza majd nekünk, így a sorban várakozást is kiiktatva az egyenletből.

 

Ha nem akarunk toporogva várni rendelésünkre, az asztalhoz is kérhetjük

És ha már ülőhelyek, a szokásos kettes, négyes vagy hatos, ablakpárkányon lógós lehetőségünk is van a teraszon kívül, ez utóbbit viszont nem túlozták el, a féltető alatt a parkoló mellett találhatunk magunknak helyet. Sok zöldövezetet itt ne keressetek, autók társaságában falatoztok majd.

 

A teraszuk annyi, amennyi a képen is látszik. Nem sok.

Ha pedig a McDriveot választjátok ott is történtek változások. Egy helyett rögtön két rendelést felvevő pont van - amely persze csak akkor használható eredményesen, ha az érkezők nem állnak meg rögtön az elsőnél -, ezeknél hatalmas aktív monitorok mutatják a választékot és a rendelésünket is, amelyet a szokásos módon adnak majd ki a Meki ablakán.

 

Itt egyszerre két rendelést is fel tudnak majd venni

Ti voltatok már? Milyen az első benyomásotok az új helyről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: