2020. 07. 10., péntek, 13:00

Nem fogod elhinni: Jövőre nyílhat Kaposváron a második McDonald's

Hónapok óta találgatások övezik, hogy vajon milyen gyorsétterem nyílik majd a 61-es főút mellett épülő Intersparnál, ám nem csigázunk tovább benneteket, hiszen a napokban kiderült: a hipermarket szomszédságában megnyit Kaposvár második McDonald's étterme. 

Hónapok óta zajlanak a munkálatok az Árpád utcában, hogy felhúzzák Kaposvár első Interspar üzletét, amihez szorosan kapcsolódik majd egy szakáruházi épület és egy 560 férőhelyes parkoló is. 

A héten kezdődhet a mozgolódás a területen - Épül az új INTERSPAR

A héten kezdődhet a mozgolódás a területen - Épül az új INTERSPAR

Mivel már régóta nagy volt a csend a környéken, ezért rákérdeztünk, hogy mikor vágnak bele a Dombóvári úton lévő oszloperdő beépítésének.

Forrás:spar.hu

Az előbb említett szakáruházi épületben kap majd helyet a gyorsétterem, mely információt a jelenleg is ott dolgozó építőmunkásoktól kaptuk, akik az üzletek kialakításán dolgoznak. Elmondásuk szerint a meki a hipermarket közvetlen szomszédságában található helységben alakítja majd ki leendő éttermét. 

 

 

Az Interspar és a hozzá kapcsolódó boltok, éttermek munkálatai 2020 végén fejeződnek be, a weboldalukon közölt információk szerint pedig 2021-ben nyitja ki kapuit a központ, így vele együtt várhatóan az új McDonald's is. 

Természetesen felkerestük a kaposvári McDonald’s üzemeltetői körét is, akik sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarták az információt, annyit viszont elmondhattak, hogy valóban zajlik valami a háttérben, erről viszont részletes tájékoztatást majd csak a hónap végén adhatnak.

 

Mit szóltok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: