2021. 05. 26., szerda, 13:29

Licitre fel! - A Borostyánvirág Alapítványhoz kerül a festményért ajánlott legnagyobb összeg

Ráadásul a felajánlott összeget meg is duplázzák, így az még nagyobb segítség lehet majd.

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Vatner Kft. rajtunk keresztül árverésre bocsájtja egyik kollégája, Mikó Angelika festményét, a befolyt összeget pedig teljes egészében egy, az olvasóink által kiválasztott kaposvári alapítványnak ajánlja fel. A szavazás pedig a múlt héten véget is ért, és a szavazók 66 százaléka azt szeretné, hogy az összeg a Borostyánvirág Alapítványhoz kerüljön. A Vatner ráadásul azt is vállalta, hogy ezt az összeget megduplázza, ez kerül majd teljes egészében az alapítványhoz.

Kalapács alá kerül egy gyönyörű festmény, válaszd ki te, melyik kaposvári alapítvány kapja az árát!

Kalapács alá kerül egy gyönyörű festmény, válaszd ki te, melyik kaposvári alapítvány kapja az árát!

Nemrégiben egy megsüvegelendő kéréssel kerestek meg bennünket, mely akár hatalmas segítség is lehet egy arra érdemes kaposvári közhasznú alapítvány számára.

Így most rajtatok a sor, hiszen szerdától indítjuk is a licitet, melynek nyertese átveheti majd Mikó Angelika alábbi vászonfestményét:

 

A licitálás e-mailben történik, magánszemélyeken kívül vállalkozások is tehetnek ajánlatot a festményre. A liciteket a 74nullanulla@gmail.com címre várjuk, az összeg mellett a licitáló nevét is kérjük feltüntetni (ha viszont ezt nem szeretné a nyilvánosság elé tárni, azt is kérjük jelezni). A cikkünk alján folyamatosan követhető lesz, hogy épp mekkora összeg a legnagyobb licit. 

 

A jelenlegi legnagyobb licit:

30.000 Ft

 

A licitálás június 6. éjfélig tart, az összeg duplája teljes egészében a Borostyánvirág Alapítványhoz kerül.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: